705039-canna-hybriden-yellow-futurity
meer info
 
705039-canna-hybriden-yellow-futurity

Canna - hybriden 'Yellow Futurity'

INDISCH BLOEMRIET
GROENBLADIG COMPACT.
Frisgroen blad met citroengele bloemen.
De plant vormt eerst een prachtig geheel van brede lancetvormige bladeren (een beetje zoals het familielid: de bananenplant). Daarna verschijnen in de zomer de trossen met grote bloemen. Veel geteeld als solitairgroep in perken of bloembakken. Breng de wortelstokken op tijd binnen aan de groei, ze bloeien dan jaarlijks op tijd. Zon en goede bemesting zijn essentieel. 's Winters koel en iets vochtig bewaren.

Leveringsmaanden: februari t/m mei

705039.1  1 plant    €  2,95 
bestel
705039-canna-hybriden-yellow-futurity

Artikelnr Naam Prijs
705039.1 Canna - hybriden 'Yellow Futurity', 1 plant
€ 2,95

Canna's

Deze groep komt voor in Zomerbloeiend

 filter op
per pagina
  
Er is één artikel in deze groep.

ECO-producten
Een product mag alleen biologisch heten als het productieproces aan wettelijke voorschriften voldoet. Skal houdt in opdracht van de overheid toezicht op de naleving van deze regels. Ze doet dat door middel van inspectie, certificatie en sancties bij overtredingen. Zie voor meer informatie www.skal.nl

OKÉ-zaden
Dit zaad is geteeld, geschoond en verpakt volgens verantwoorde, milieuvriendelijke productiemethoden. Wij kopen deze zaden internationaal bij kleine en grote kwekers, die zeer gepassioneerd en principieel kweken zonder gebruik van chemische middelen. Zij hebben niet altijd de status of de financiële middelen om zich te laten certificeren en vallen dus onder controle en/of vertrouwen van Vreeken's Zaden.