Zelf kweken verveelt nooit!

Tuinieren kan op veel manieren: in potten en bakken, in een kasje, een moestuin, een kleine of grote siertuin of op een landgoed.

 We willen graag inspireren, stimuleren en instrueren om van al jullie kweekacties een succes te maken. De trots en het genot daarna mag weer een drijfveer zijn om meer uit te proberen en dieper in ons sortiment te duiken. Kom maar op!

Klik hier om verder te lezen

Asperges, het witte goud!

Heb je al een lekker maaltje genoten van de heerlijke asperges? Zoals je vast wel weet: je kan ze zelf ook kweken en wij hebben de planten! Je kan ze tot half juni heel goed in de tuin zetten, ze gaan dan lekker groeien en geven in 2025 al een eerste kleine oogst. Daarna jarenlang, want de planten zijn winterhard.

Klik hier voor de beschikbare rassen Asperges

Aardperen, Grote Opruiming

 We hebben nog voldoende aardperen in huis, het zijn winterharde, zeer gezonde knollen, die je meteen kan en moet planten. Er zijn veel smaken en vormen, we hebben nog een mooie collectie te koop. Aardperen zijn familie van de zonnebloem, er zijn rassen die prachtig bloeien in de herfst!

Klik hier voor het beschikbare sortiment per ras

Klik hier voor de voordelige Opruimactie

Aardappels, je plant ze tot augustus!

 Veel enthousiaste kwekers zijn je al voor geweest: gewoon lekker laat de pootaardappeltjes in de grond voor een zomer- of herfstoogst! In Engeland is de trend al wat ouder en heet “Second Crop Potatoes”. Heb je geen plek meer in de tuin? Koop een Aardappelzak of gebruik een andere grote bak: een metselkuip met drainagegaten bijvoorbeeld.

We hebben zolang mogelijk nog een sortiment aardappels op voorraad.

Klik hier voor de beschikbare pootaardappels

Aanbiedingen!

 Er zijn vrijwel jaarrond aanbiedingen actief. Bijzondere collecties, opruimertjes, leuke koopjes...

Een overzicht van de huidige aanbiedingen vind je hier

Maak je eigen zakje zaad!

 Ben je op zoek naar een origineel presentje voor een groep mensen? Bruiloft, afscheid, geboorte, verkiezingen? Vanaf 90 zakjes verzorgen we je zelf (of met onze hulp) ontworpen zakje zaad!

Klik hier voor meer informatie

Wil jij onze zaden verkopen?

 Heb je een Bezoektuin? Tuinwinkel of ambachtelijk Tuincentrum? Verkoopboerderij of Museumwinkel? Bij echte liefhebbers vinden onze zaden gretig aftrek, daar mag jij ook een graantje van meepikken!

Onze voorwaarden voor wederverkoop vind je hier

Attention!

Our prices are based on the Dutch VAT rate. We deliver to all countries within the EU and charge a VAT rate calculated in your country! The selling price may therefore be (strongly) different from the currently visible price. E.g.: In some countries, a high rate applies for seeds, while with us a low rate applies.

Uitgelicht

Amarantkoren 'Maria'

Amaranthus hypochondriacus
Kaarsrechte Amarant met slanke, volle, trossen in donkerrode kleur, de hoogte is 1-1,5 m. Naast eetbaar is de amarant ook heel sierlijk in de tuin en sterk als snijbloem! Het blad start groen en kleurt naar rood. Het zaad is glanzend pikzwart, de zaadoogst is enorm: gemiddeld 2 kg per 10 m²

Klik hier voor meer informatie

004435  5000 zaden (2 g)   €  2,50 
bestel
004435.1  75.000 zaden (50 g)   €  35,00 
bestel

Agapanthus africanus 'Black Magic'

Afrikaanse Lelie
(Engels: African Lily)
Deze bladverliezende Agapanthus is de donkerste die we kennen: zwartblauw van kleur, zeldzaam fraai! De hoogte is 80-120 cm. Redelijk winterhard, enige bescherming bij strenge vorst is wel nodig.

Klik hier voor meer informatie

733885.1  1 plant    €  9,95 
bestel

Kerriebladboom

Murraya koenigii
(Engels: Curry Tree)
DE GROTE PLANTEN ZIJN BESCHIKBAAR BIJ ONZE KWEKER, MAAR WE SPAREN WEER VOOR EEN NIEUWE ZENDING. ER IS DUS WACHTTIJD MOGELIJK!
VOOR VERZENDEN SNOEIEN WE (IETS) TERUG TOT 90-110 CM EN DOEN HET SNOEISEL IN EEN ZAKJE ERBIJ OM EVENTUEEL TE ETEN OF IN TE VRIEZEN.

In Zuid-Indië is dit de meest populaire boom om in de Madras-kerrie als smaakmaker te dienen. Veel Indiërs hebben standaard deze boom in de tuin! Samen met koriander geeft het kerrieblad aan menig gerecht een Indisch karakter. Vers of gedroogd

Klik hier voor meer informatie

831805.2  1 grote plant 90-110 cm    €  35,00 
bestel