Volgen met Vlogs

Veel van onze klanten maken interessante vlogs van hun belevenissen, we krijgen vaak verzoeken om deze te vermelden.

Hoi! Ik ben Kim Nelissen (oftewel Moesmeisje) uit Utrecht. Ik moestuinier biologisch in potten en bakken in mijn kleine stadstuin en in de volle grond in mijn moestuintje van 15m2. Ik kweek groenten, kruiden, fruit en bloemen.
Op mijn YouTube-kanaal deel ik video’s waarin ik per groente alles uitleg: van zaaien tot uitplanten en oogsten. Ook maak ik elke week een vlog van mijn moestuinavonturen vol met inspiratie en leuke tips.

Mijn motto: "Je hoeft geen grootgrondbezitter te zijn om uit eigen tuin te eten. En die groene vingers? Die kweek je vanzelf!”

Bekijk haar Youtube kanaal

Bekijk haar website

Bekijk haar Insta

Rick Claassen gaat voor ‘Alles Wat Bloeit’ een heel jaar aan de slag in zijn nieuwe ‘Moestuin aan Zee’. Hij filmt vanaf de start, begint met een kaal veld en gaat door tot de laatste groentes van het land komen in de winter.

Bekijk zijn bezoek aan onze winkel

Bekijk de vlog

Bekijk zijn website

Een moestuin hebben en niet spitten en daarnaast je héle tuin bedekken met houtsnippers/blad. Het klinkt misschien niet alledaags, maar het werkt heel goed.
Je hoeft bijna geen water te geven, veel minder onkruid en nog veel meer voordelen. Wil je hier meer over weten? Op YouTube laat ik je mijn moestuinbelevenissen zien.

Hartelijke groeten Maaike

Bekijk de vlog

Toen Ineke Wennink dit in april 2020 ook vroeg, dacht ik: ik moet er iets mee doen, het is eigenlijk een leuk idee voor een rubriek op de homepage. Veel leuker dan Links vermelden…
Ineke is dus de eerste, wie volgt…!
Ineke Wennink woont in Zuid-Frankrijk en heeft een grote moestuin. Ze maakt interessante vlogs van ongeveer 10 minuten voor de (beginnende) moestuinier. Inspirerend!

Bekijk de vlog