Zelf kweken verveelt nooit!

Tuinieren kan op veel manieren: in potten en bakken, in een kasje, een moestuin, een kleine of grote siertuin of op een landgoed.

 We willen graag inspireren, stimuleren en instrueren om van al jullie kweekacties een succes te maken. De trots en het genot daarna mag weer een drijfveer zijn om meer uit te proberen en dieper in ons sortiment te duiken. Kom maar op!

Klik hier om verder te lezen

Zomerbloeiende Bollen (bestel ze nu…)

 Onze collectie zomerbloeiende bollen en knollen is geheel compleet, we zijn volop met jullie bestellingen bezig en je bent van harte welkom in de winkel! Omdat er schaarse en zeldzame soorten tussen zitten is het slim om op tijd te bestellen!

Klik hier voor de honderden juweeltjes

De Pootaardappels zijn binnen!

 Alle aardappels zijn nu bij ons in de koelcellen en in handzame hoeveelheden verpakt! We zijn volop bezig met het uitvoeren van jullie bestellingen. Nog niet besteld? Je kan uiteraard ook naar de winkel komen, het is handig als je thuis alvast voorstudie doet welke rassen je wilt kopen.

Klik hier voor de (dit seizoen) beschikbare pootaardappels

(de resterende soorten hebben we als archief op de site gelaten, omdat veel mensen dit interessant vinden)

Vacatures

Af en toe breiden we onze teams uit! Stuur gerust een open sollicitatie als je in ons prachtige bedrijf wilt werken.

Momenteel zijn er 2 vacatures in het Klantenservice / Mailteam en het Magazijnteam.

Klik hier voor meer info

Attention!

Our prices are based on the Dutch VAT rate. We deliver to all countries within the EU and charge a VAT rate calculated in your country! The selling price may therefore be (strongly) different from the currently visible price. E.g.: In some countries, a high rate applies for seeds, while with us a low rate applies.

Aanbiedingen!

 Er zijn vrijwel jaarrond aanbiedingen actief. Bijzondere collecties, opruimertjes, leuke koopjes...

Een overzicht van de huidige aanbiedingen vind je hier

Maak je eigen zakje zaad!

 Ben je op zoek naar een origineel presentje voor een groep mensen? Bruiloft, afscheid, geboorte, verkiezingen? Vanaf 90 zakjes verzorgen we je zelf (of met onze hulp) ontworpen zakje zaad!

Klik hier voor meer informatie

Wil jij onze zaden verkopen?

 Heb je een Bezoektuin? Tuinwinkel of ambachtelijk Tuincentrum? Verkoopboerderij of Museumwinkel? Bij echte liefhebbers vinden onze zaden gretig aftrek, daar mag jij ook een graantje van meepikken!

Het begint met de aanschaf van onze duurzame display, waar je 25 soorten in kwijt kan.

Onze voorwaarden voor wederverkoop vind je hier

Uitgelicht

Grote Uien 'The Queen' F1

Allium cepa cepa
(Engels: Onion)
Deze zeer gezonde paarsrode uien zullen je verbazen! Je kan ze al heel vroeg binnen zaaien om als plantje uit te planten, maar later kan ook voor herfstoogst. De geoogste bollen zijn glanzend en diep van kleur, de smaak is zeer goed, zowel gebakken als rauw. De uien zijn goed te bewaren.

Klik hier voor meer informatie

305920  ± 250 zaden (± 1 g)   €  2,95 
bestel

Mechanische Bollenplanter Vijzel Spiraal Boor

Je moet er maar opkomen... Een echte grondboorspecialist kwam op het lumineuze idee om mooie gaatjes te boren met een Vijzel Spiraal Boor dat op een (accu)boortol past (3/8" bit).
Ideaal voor het poten van knollen, bollen of planten!

739030.4  doorsnee 100 mm    €  25,00 
bestel
739030.5  doorsnee 130 mm    €  29,95 
bestel

Gember. Mango

Curcuma amada
Een neefje van de Kurkuma, de wortels smaken naar gewone gember, maar minder scherpte en met een fruitige mangosmaak.
In een handboek lazen we:
De wortelstok van Mango Gember is een populaire specerij en groente vanwege de rijke smaak, die wordt beschreven als zoet met subtiele aardse bloemen- en pepertonen en aroma’s die vergelijkbaar zijn met die van rauwe mango. Het is een heerlijke toevoeging aan salades en roerbakgerechten. Het wordt gebruikt in Zuid-Aziatische en Zuidoost-Aziatische en

Klik hier voor meer informatie

831567.1  1 knol    €  7,50 
bestel