Levertijd en Voorraadbeleid

  • Onze huidige levertijd vind je rechts bovenaan op de homepage
  • Is alles op voorraad wat je bij ons kan bestellen? Uitleg hierover vind je hier

823092 WALNOOT 'Broadview'

ook wel genoemd: OKKERNOOT (Engels: Common Walnut)
(Juglans regia)

  images vergroot afbeelding
 

Wie kent de walnoot niet… brede bomen, die een heerlijke schaduwplek creëren. Een nuttig weetje: muggen en vliegen hebben een hekel aan de omgeving van deze boom, dus een bankje onder de notenboom is een genot op een zwoele zomeravond...! Wij leveren jonge boompjes, dat geeft de grootste kans op een gezonde doorgroei. Plant ze zo diep dat de wortelkluit net onder de grond is (niet te diep) en zorg voor een matig vochtige, goed gedraineerde plaats. Walnoten moeten na de oogst nog narijpen.

‘Broadview’ groeit iets langzamer dan de gewone soort en blijft uiteindelijk iets kleiner, waardoor deze voor de relatief kleinere tuin geschikt is, een plek van 4x4 m is ideaal. Het ras is zeer productief, al vanaf jonge leeftijd en zelfbestuivend. De vruchten zijn iets langwerpig, met weinig groeven, ze rijpen in de tweede helft van oktober tot begin november. De smaak is goed en de schaal opent gemakkelijk: de vruchten vallen derhalve uit de boom zonder bolster.
HELAAS IS HET VERZENDEN VAN PRODUCTEN LANGER DAN 175 CM TE DUUR GEWORDEN, KIES JE TOCH VOOR VERZENDEN VAN EEN LANGER PRODUCT, DAN WORDT DEZE DOOR ONS TERUGGESNOEID. WE VERZOEKEN JE OM VOOR DE OPHAAL-OPTIE TE KIEZEN, ALS JE DE BESCHIKBARE LENGTE WILT BEHOUDEN.

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Fruit > Rest - Fruit in boomvorm
Inloggen om als favoriet toe te voegen
Grootverpakking

823092.1  1 plant (20-30 cm)    25,00 
bestel
823092.2  1 plant (150-175 cm)    50,00   
823092.3  1 plant (40-60 cm)    35,00 
bestel