Levertijd en Voorraadbeleid
- Onze huidige levertijd vind je rechts bovenaan op de homepage
- Is alles op voorraad wat je bij ons kan bestellen? Uitleg hierover vind je hier

356200 PAPALOook wel genoemd: BOLIVIAANSE KORIANDER OF PAPALOQUELITE OF PILLI (Engels: Bolivian Coriander)(Porophyllum ruderale) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Een Mexicaans kruid, dat bij ons als eenjarige groeit. Net als Cilantro een "must" voor Spaanse en Zuid-Amerikaanse gerechten in taco's, salsa en sausen. We leveren afwisselend de rondbladige of de smalbladige variëteit, de smaak is gelijk. Het blad heeft een uniek scherp aroma (gaat richting koriander en citroen, maar dan veel voller) en wordt vers gebruikt. De Azteken gebruikten dit kruid al voordat de Chinese keuken in Amerika dit aromatische kruid populair maakte. Google eens op “chef and Papalo” om te ontdekken hoe dit (om vers te kopen zeer dure) kruid wordt verwerkt in gerechten.
ZaaimethodeZaaien: maart-juni op een warme plaats. Voorzaaien mag, maar rechtstreeks in een pot kan ook. Voor overwintering: een koel en lichte plaats. Leveringsmaandenhet gehele jaar
|
OKÉ-zaden“Dit zaad is geteeld, geschoond en verpakt volgens verantwoorde, milieuvriendelijke productiemethoden. Wij kopen deze zaden internationaal bij kleine en grote kwekers, die zeer gepassioneerd en principieel kweken zonder gebruik van chemische middelen. Zij hebben niet altijd de status of de financiële middelen om zich te laten certificeren en vallen dus onder controle en/of vertrouwen van Vreeken's Zaden.”





