Zelf kweken verveelt nooit!

Tuinieren kan op veel manieren: in potten en bakken, in een kasje, een moestuin, een kleine of grote siertuin of op een landgoed.

 We willen graag inspireren, stimuleren en instrueren om van al jullie kweekacties een succes te maken. De trots en het genot daarna mag weer een drijfveer zijn om meer uit te proberen en dieper in ons sortiment te duiken. Kom maar op!

Klik hier om verder te lezen

Wonderlijke Plantencollectie “Ziel & Zaligheid”

 Met een knipoog gaven we dit bijzondere plantenpakket deze naam omdat aan de planten bijzondere, gezond makende eigenschappen worden toegedicht.
De afzonderlijke plantennamen zeggen ook veel: Plant van God, Eeuwiglevenplant, Heilige Vijg en Nierthee. De collectie gaat normaal € 52,00 kosten, door grotere aanschaf bij onze kweker kunnen we deze aanbieden voor € 39,50.

Klik hier voor meer informatie en om ze bestellen

Pootaardappels, je kan ze NU bestellen

 Alle Pootaardappels die dit jaar beschikbaar waren zijn binnen! Je kan dus vanaf nu bestellen, om het je gemakkelijk te maken is hier een link met variëteiten die dit seizoen nog op voorraad zijn.

Klik hier voor de beschikbare pootaardappels

Aardperen, die plant je in de winter of het vroege voorjaar

 We hebben nu volop aardperen in huis, het zijn winterharde, zeer gezonde knollen, die je meteen kan planten of even buiten kan bewaren (uitgespreid op de grond). Er zijn veel smaken en vormen, we hebben een mooie collectie te koop. Aardperen zijn familie van de zonnebloem, er zijn rassen die prachtig bloeien in de herfst!

Klik hier voor de beschikbare soorten

Wat een blubberzooi in mijn tuin...

Als je noodoplossing zoekt voor een flexibel en mobiel pad door je tuin, dan hebben wij een handige oplossing: dit oprolbare pad heeft de volgende voordelen:

  • Je hebt alvast een stevige ondergrond voordat je een blijvende oplossing hebt gemaakt.
  • Je zakt niet in de grond, de druk wordt verspreid en de structuur van de grond behouden.
  • Met eenvoudige koppelstukjes kan je het pad verbreden.
  • Het pad is gemaakt van zeer stevig kunststof, gemaakt uit recycle plastics.
  • Na gebruik rol je het pad weer op en spuit het weer gemakkelijk schoon

Bekijk en bestel dit Mobiele Tuinpad

Aanbiedingen!

 Er zijn vrijwel jaarrond aanbiedingen actief. Bijzondere collecties, opruimertjes, leuke koopjes...

Een overzicht van de huidige aanbiedingen vind je hier

Maak je eigen zakje zaad!

 Ben je op zoek naar een origineel presentje voor een groep mensen? Bruiloft, afscheid, geboorte, verkiezingen? Vanaf 90 zakjes verzorgen we je zelf (of met onze hulp) ontworpen zakje zaad!

Klik hier voor meer informatie

Wil jij onze zaden verkopen?

 Heb je een Bezoektuin? Tuinwinkel of ambachtelijk Tuincentrum? Verkoopboerderij of Museumwinkel? Bij echte liefhebbers vinden onze zaden gretig aftrek, daar mag jij ook een graantje van meepikken!

Onze voorwaarden voor wederverkoop vind je hier

Attention!

Our prices are based on the Dutch VAT rate. We deliver to all countries within the EU and charge a VAT rate calculated in your country! The selling price may therefore be (strongly) different from the currently visible price. E.g.: In some countries, a high rate applies for seeds, while with us a low rate applies.

Uitgelicht

Citroenmeloen 'Babylon's Brood'

Citrullus lanatus var citroides
(Engels: Citron Melon, Pie Melon, Stock Melon, Tsamma Melon)
Deze gigantische meloenen kunnen tot 30 kg wegen en zijn een belangrijke voedselbron in het Midden-Oosten. Botanisch is het een watermeloen, maar de vruchten worden als zodanig niet gebruikt omdat het vruchtvlees pectine bevat. Dat geeft wel een ideale toepassing voor aanvulling en verdikking van jam, ook is het vruchtvlees een fijne toevoeging bij Chutneys, Augurken en als plantaardige vervanging van gelatine.
De vruchten zijn na oogsten lang te bewaren op kamertemperatuur. De smaak is prettig

Klik hier voor meer informatie

072300  10 zaden   €  2,95 
bestel

Hyacintenglazen Dik Transparant

Het ouderwetse hyacintenglas bestaat nog steeds! Deze uitvoering is gemaakt van dik en stevig glas in transparante kleur. Maak het glas compleet met onze serie glashyacinten, die we in de enig juiste bolmaat (18/19) aanbieden, zie: 738200, 738220, 738240. Leuk als cadeau!

DIT GLAS IS BREEKBAAR VOOR VERZENDING, HOEWEL WE DEZE ZEER ZORGVULDIG INPAKKEN KUNNEN WE EEN HELE OVERKOMST NIET GARANDEREN! OPHALEN?

Klik hier voor meer informatie

738278.1  1 stuks   €  2,95 
bestel

Gember, Chinese

Boesenbergia pandurata
(Engels: Fingerroot)
Deze zeer smakelijke gembersoort is vooral in de Thaise keuken populair en wordt in kerriemengsels toegepast, bijvoorbeeld in Kroeung, De wortels zijn vrij lang en slank, vingervormig dus, de kelkvormige, roze bloemen verschijnen aan de voet van de plant: opletten en genieten! In de zomer mag de plant naar buiten en bij kans op vorst naar binnen.

Klik hier voor meer informatie

831569.1  5 knolletjes    €  7,50 
bestel