Zelf kweken verveelt nooit!

Tuinieren kan op veel manieren: in potten en bakken, in een kasje, een moestuin, een kleine of grote siertuin of op een landgoed.

 We willen graag inspireren, stimuleren en instrueren om van al jullie kweekacties een succes te maken. De trots en het genot daarna mag weer een drijfveer zijn om meer uit te proberen en dieper in ons sortiment te duiken. Kom maar op!

Klik hier om verder te lezen

Aardperen, Grote Opruiming

 We hebben nog voldoende aardperen in huis, het zijn winterharde, zeer gezonde knollen, die je meteen kan en moet planten. Er zijn veel smaken en vormen, we hebben nog een mooie collectie te koop. Aardperen zijn familie van de zonnebloem, er zijn rassen die prachtig bloeien in de herfst!

Klik hier voor het beschikbare sortiment per ras

Klik hier voor de voordelige Opruimactie

Aanbieding Eetbare Bollen en Knollen

 We maken een mooi pakket van onze laatste Pootaardappels, Knoflook, Plantuien, Sjalotten, Olifantenknoflook, Oca, Madeira Vine etc.
Ter waarde van € 50,00 voor € 25,00

Bestel deze mooie aanbieding hier

Aanbieding Vol met Bollen

 Elk jaar is dit een van onze meest populaire aanbiedingen. Een uitgelezen kans om veel kleur en geur toe te voegen aan je tuin! Het grootste deel zal tot groei & bloei komen, een enkele misser wordt ruimschoots goed gemaakt door het volgende: we leveren 100-150% meer bollen voor het aankoopbedrag (50-60% korting dus…)

Bestel het Pakket Vol met Bollen

Aardappels, je plant ze tot augustus!

 Veel enthousiaste kwekers zijn je al voor geweest: gewoon lekker laat de pootaardappeltjes in de grond voor een zomer- of herfstoogst! In Engeland is de trend al wat ouder en heet “Second Crop Potatoes”. Heb je geen plek meer in de tuin? Koop een Aardappelzak of gebruik een andere grote bak: een metselkuip met drainagegaten bijvoorbeeld.

We hebben zolang mogelijk nog een sortiment aardappels op voorraad.

Klik hier voor de beschikbare pootaardappels

Aanbiedingen!

 Er zijn vrijwel jaarrond aanbiedingen actief. Bijzondere collecties, opruimertjes, leuke koopjes...

Een overzicht van de huidige aanbiedingen vind je hier

Maak je eigen zakje zaad!

 Ben je op zoek naar een origineel presentje voor een groep mensen? Bruiloft, afscheid, geboorte, verkiezingen? Vanaf 90 zakjes verzorgen we je zelf (of met onze hulp) ontworpen zakje zaad!

Klik hier voor meer informatie

Wil jij onze zaden verkopen?

 Heb je een Bezoektuin? Tuinwinkel of ambachtelijk Tuincentrum? Verkoopboerderij of Museumwinkel? Bij echte liefhebbers vinden onze zaden gretig aftrek, daar mag jij ook een graantje van meepikken!

Onze voorwaarden voor wederverkoop vind je hier

Attention!

Our prices are based on the Dutch VAT rate. We deliver to all countries within the EU and charge a VAT rate calculated in your country! The selling price may therefore be (strongly) different from the currently visible price. E.g.: In some countries, a high rate applies for seeds, while with us a low rate applies.

Onze producten uit Suriname

Okra 'Jade'

Abelmoschus esculentus
(Engels: Okra, Lady's Finger)
Deze groene okra is tamelijk vroeg oogstbaar met toch een flinke opbrengst. De vruchtjes zijn wat donkerder groen dan het standaard ras ‘Clemson Spineless’ ze blijven mals tot een lengte van ongeveer 15 cm. De planten vertakken niet enorm, worden ongeveer 120 cm hoog.

Klik hier voor meer informatie

204640  ± 40 zaden (3 g)   €  2,95 
bestel

Alsempeer 'Valmiki' F1 / 'Moonlight' F1 / 'Benteng 545' F1

Momordica charantia
(Engels: Balsam-Pear, Bitter Gourd)
Deze klimplant uit de tropen geeft middenlange, lichtgroene, bittere vruchten met een afmeting van ongeveer 25-30 x 5-10 cm. De huidstruktuur is glooiend gebobbeld. Een bekende in de Surinaamse-, Keniase- en Indische keuken.

Klik hier voor meer informatie

002600  5 zaden   €  2,95 
bestel
002600.1  100 zaden   €  39,50 
bestel

Kousenband 'Ande' / ´Metro Rouge´ / 'Metro Black' / 'Metro Marrone'

Vigna unguiculata ssp. Sesquipedalis
(Engels: Asparagus of Yardlong Bean)
Bruinzadige of zwartzadige rassen met lange, groene peulen. Kousenband is redelijk succesvol in Nederland, buitenteelt lukt echter zelden. Peullengte 60-70 cm.

Klik hier voor meer informatie

040300  ± 70 zaden (10 g)   €  1,95 
bestel
040300.1  ± 700 zaden (100 g)   €  4,95 
bestel
040300.2  1 kg    €  35,00 
bestel


Nog meer bekijken?

Klik hier voor alle producten uit dit thema