Zelf kweken verveelt nooit!

Tuinieren kan op veel manieren: in potten en bakken, in een kasje, een moestuin, een kleine of grote siertuin of op een landgoed.

 We willen graag inspireren, stimuleren en instrueren om van al jullie kweekacties een succes te maken. De trots en het genot daarna mag weer een drijfveer zijn om meer uit te proberen en dieper in ons sortiment te duiken. Kom maar op!

Klik hier om verder te lezen

Zomerbloeiende Bollen (ze zijn er nog…)

 Onze collectie zomerbloeiende bollen en knollen is niet meer geheel compleet, er zijn al honderden bestellingen de deur uit, maar er is nog keus! Je bent van harte welkom in de winkel! Niet alle soorten die “open” staan op de site zijn nog beschikbaar, je kan ons wellicht de ruimte geven om goede vervangers te zoeken.

Klik hier voor de honderden juweeltjes

Een alternatief plan:
profiteer van de “Vol met Bollen” aanbieding.

De Pootaardappels zijn er nog!

 Pootaardappels plant je in maart-mei, maar steeds meer groentekwekers ontdekken de spannende teelt van herfst- of winterpiepertjes. Je kan zelfs in juni pootaardappels planten voor een heerlijk jong aardappeltje in de herfst. De gelukkige bezitters van een kas kunnen zelfs in juli-augustus nog planten voor een echt Kerstaardappeltje!

De Engelsen kennen deze spannende, maar succesvolle teelt al langer en noemen het “Second Crop Potatoes” (zie www.growveg.com) We houden zolang mogelijk een sortiment voor jullie in goede gezondheid.

Klik hier voor de (dit seizoen) beschikbare pootaardappels

Attention!

Our prices are based on the Dutch VAT rate. We deliver to all countries within the EU and charge a VAT rate calculated in your country! The selling price may therefore be (strongly) different from the currently visible price. E.g.: In some countries, a high rate applies for seeds, while with us a low rate applies.

Aanbiedingen!

 Er zijn vrijwel jaarrond aanbiedingen actief. Bijzondere collecties, opruimertjes, leuke koopjes...

Een overzicht van de huidige aanbiedingen vind je hier

Maak je eigen zakje zaad!

 Ben je op zoek naar een origineel presentje voor een groep mensen? Bruiloft, afscheid, geboorte, verkiezingen? Vanaf 90 zakjes verzorgen we je zelf (of met onze hulp) ontworpen zakje zaad!

Klik hier voor meer informatie

Wil jij onze zaden verkopen?

 Heb je een Bezoektuin? Tuinwinkel of ambachtelijk Tuincentrum? Verkoopboerderij of Museumwinkel? Bij echte liefhebbers vinden onze zaden gretig aftrek, daar mag jij ook een graantje van meepikken!

Het begint met de aanschaf van onze duurzame display, waar je 25 soorten in kwijt kan.

Onze voorwaarden voor wederverkoop vind je hier

Uitgelicht

Pompoenen 'Royal Blue' F1

Cucurbita maxima
Dit type komt van oorsprong uit Australië (kijk maar eens bij de ‘Queensland Blue’ 215150) en beleeft nu een spectaculaire Amerikaanse verbetering in smaak en oogst...! De vruchten zijn afgeplat en scherp gegroefd, grijs tot blauwgrijs van kleur met een ruwe textuur. Het dieporanje vruchtvlees is zoet, droog en van uitstekende kwaliteit en smaak. De gemiddelde diameter is ruim 30 cm met een hoogte van 15 cm. Ze wegen 5-7 kg, de rankende planten hebben een flinke groeikracht en zijn zeer resistent

Klik hier voor meer informatie

215210  5 zaden   €  3,95 
bestel
215210.1  50 zaden   €  25,00 
bestel

Mechanische Bollenplanter Vijzel Spiraal Boor

Je moet er maar opkomen... Een echte grondboorspecialist kwam op het lumineuze idee om mooie gaatjes te boren met een Vijzel Spiraal Boor dat op een (accu)boortol past (3/8" bit).
Ideaal voor het poten van knollen, bollen of planten!

739030.4  doorsnee 100 mm    €  25,00 
bestel
739030.5  doorsnee 130 mm    €  29,95 
bestel

Muntstruik

Prostanthera cuneata
(Engels: Alpine Mint Bush)
De Muntstruik is een onbekend fenomeen in onze tuinen, maar wie hem eenmaal heeft geniet van de vele prettige eigenschappen! Allereerst verraad de naam de aanwezigheid van een heerlijke etherische muntgeur en muntsmaak aan het blad en de bloem. Sterk genoeg om maar enkele blaadjes nodig te hebben voor een verkwikkende thee. De sensationele smaak verrijkt chocoladegerechten, sauzen en desserts. De witte bloemetjes (met in het centrum paarse en oranje vlekjes) lokken bijen en hommels en zijn een frisse

Klik hier voor meer informatie

832090.1  1 plant    €  7,95 
bestel