Zelf kweken verveelt nooit!

Tuinieren kan op veel manieren: in potten en bakken, in een kasje, een moestuin, een kleine of grote siertuin of op een landgoed.

 We willen graag inspireren, stimuleren en instrueren om van al jullie kweekacties een succes te maken. De trots en het genot daarna mag weer een drijfveer zijn om meer uit te proberen en dieper in ons sortiment te duiken. Kom maar op!

Klik hier om verder te lezen

Kweek NU alvast je Zoete Aardappelplantjes!

Dat is een leuke winterklus: zelf in de vensterbank tientallen plantjes kweken, die je in het voorjaar in de tuin kan uitplanten. Je begint met een knol van een succesvolle variëteit, wij helpen je daar graag bij. Op onze site vind je een uitgebreide handleiding!

Bekijk en bestel de beschikbare Zoete Aardappels

Pootaardappels, je kan ze NU bestellen

 Een deel van ons sortiment wordt nog verpakt (dat gaat wat minder snel door strengere regelgeving) maar we weten nu zeker wat er wel en niet binnenkomt. Je kan dus vanaf nu bestellen! Om het je gemakkelijk te maken is hier een link met variëteiten die dit seizoen voorraad zijn of komen.

Klik hier voor de beschikbare pootaardappels

Aardperen, die plant je in de winter of het vroege voorjaar

 We hebben nu volop aardperen in huis, het zijn winterharde, zeer gezonde knollen, die je meteen kan planten of even buiten kan bewaren (uitgespreid op de grond). Er zijn veel smaken en vormen, we hebben een mooie collectie te koop. Aardperen zijn familie van de zonnebloem, er zijn rassen die prachtig bloeien in de herfst!

Klik hier voor de beschikbare soorten

Wat een blubberzooi in mijn tuin...

Als je noodoplossing zoekt voor een flexibel en mobiel pad door je tuin, dan hebben wij een handige oplossing: dit oprolbare pad heeft de volgende voordelen:

  • Je hebt alvast een stevige ondergrond voordat je een blijvende oplossing hebt gemaakt.
  • Je zakt niet in de grond, de druk wordt verspreid en de structuur van de grond behouden.
  • Met eenvoudige koppelstukjes kan je het pad verbreden.
  • Het pad is gemaakt van zeer stevig kunststof, gemaakt uit recycle plastics.
  • Na gebruik rol je het pad weer op en spuit het weer gemakkelijk schoon

Bekijk en bestel dit Mobiele Tuinpad

Aanbiedingen!

 Er zijn vrijwel jaarrond aanbiedingen actief. Bijzondere collecties, opruimertjes, leuke koopjes...

Een overzicht van de huidige aanbiedingen vind je hier

Maak je eigen zakje zaad!

 Ben je op zoek naar een origineel presentje voor een groep mensen? Bruiloft, afscheid, geboorte, verkiezingen? Vanaf 90 zakjes verzorgen we je zelf (of met onze hulp) ontworpen zakje zaad!

Klik hier voor meer informatie

Wil jij onze zaden verkopen?

 Heb je een Bezoektuin? Tuinwinkel of ambachtelijk Tuincentrum? Verkoopboerderij of Museumwinkel? Bij echte liefhebbers vinden onze zaden gretig aftrek, daar mag jij ook een graantje van meepikken!

Het begint met de aanschaf van onze duurzame display, waar je 25 soorten in kwijt kan.

Onze voorwaarden voor wederverkoop vind je hier

Attention!

Our prices are based on the Dutch VAT rate. We deliver to all countries within the EU and charge a VAT rate calculated in your country! The selling price may therefore be (strongly) different from the currently visible price. E.g.: In some countries, a high rate applies for seeds, while with us a low rate applies.

Uitgelicht

Druppeltomaatje 'Guinell Yellow'

Lycopersicon lycopersicum
(Engels: Cherry Tomato)
Dit fraaie, druppelvormige tomaatje geeft slanke vruchtjes van ongeveer 4-6 cm lang, ze eindigen in een puntje. De planten hangen over een pot, dus je kan ze in hangpotten of in hoge potten kweken. De vruchtjes zijn onrijp ook al erg sierlijk: lichtgroen met donkergroene streepjes. Later kleuren ze geheel lichtgeel en smaken dan lekker zoet met een vleugje citrus.

Klik hier voor meer informatie

291264  5 zaden   €  2,50 
bestel

Agapanthus africanus 'Pretty Heidy'

Afrikaanse Lelie
(Engels: African Lily)
Deze Agapanthus heeft een mooie dubbelkleur: donkerblauw aan de buitenkant (en in de knop) en lichtblauw van binnen. De hoogte is 70 cm. Redelijk winterhard, enige bescherming bij strenge vorst is wel nodig.

Klik hier voor meer informatie

733894.1  1 plant    €  7,50 
bestel

Kuisheidsboom 'Magical Summertime Blues'

Vitex agnus-castus
Een prachtige struik tot boom, die al in de Romeinse Tijd een veelgebruikt kruid was. In ons land kweken in een pot en beschermen tegen vorst. Het blad lijkt op dat van hennep en de bloemen groeien in grote, geurende, purperblauwe bloemtrossen. De gedroogde vruchtjes zijn peperig van smaak.
Al eeuwen worden de gedroogde vruchtjes aangewend om de libido te temperen (monniken, vrouwen van Romeinse soldaten) of om de menstruatie te reguleren of tegen “opvliegers” tijdens de overgang... Kortom, kijk

Klik hier voor meer informatie

831846.1  1 plant    €  6,95 
bestel