Levertijd en Voorraadbeleid

  • Onze huidige levertijd vind je rechts bovenaan op de homepage
  • Is alles op voorraad wat je bij ons kan bestellen? Uitleg hierover vind je hier

831581 GERANIUM, PEPERMUNT

(Pelargonium tomentosum)

  images vergroot afbeeldingen
 

Geurgeraniums zijn een welkome aanvulling in de “beleeftuin”. Even met je handen er doorheen, even snuffelen... In een flinke pot kunnen ze ook achter de vensterbank of in de slaapkamer: ook weer met je handen er doorheen en de muggen komen niet zo snel binnen!
Verder zijn enkele blaadjes in bad goed voor een heerlijk ontspannen genietmoment. Omdat het blad ook eetbaar is, geeft een blad in de thee of in ijsthee en mixdrankjes een heerlijke geur en aroma! Verdere tips: breng er sauzen, ijs, gebak, appelmoes en azijn mee op smaak.

Een sierlijke en smakelijke geranium! De plant groeit breed uit met kort behaard, grijsgroen blad: net een fluwelen kussen! De lichtroze bloemetjes zijn slank, subtiel en verschijnen in flinke trossen. Deze Zuid-Afrikaanse plant houdt (ondanks de beharing) van veel vocht. Geef ze zon tot halfschaduw en verbaas je over deze beauty... Meng wat fijngeknipt blad door cakes, desserts e.d. of maak er een frisse thee van. Uitwendig wordt het blad gebruikt voor verzachting van de (zon)verbrande huid. Van het blad wordt een heerlijk geurende olie gemaakt, je kan zelf beleven hoelang de geur actief is door wat blad te mengen in een geurpotpourri.

Leveringsmaanden

mei t/m september

Eetbare planten > Rest eetbare planten
Inloggen om als favoriet toe te voegen
Grootverpakking

831581.1  1 plant    4,95   
MOMENTEEL (NOG) NIET LEVERBAAR!
Plaats dit artikel in je favorieten en ontvang een mail zodra het weer bestelbaar is.