Levertijd en Voorraadbeleid

  • Onze huidige levertijd vind je rechts bovenaan op de homepage
  • Is alles op voorraad wat je bij ons kan bestellen? Uitleg hierover vind je hier

821150 WITTE BUITENDRUIF 'Muscaris'

(Engels: Grape)
(Vitis )

  images vergroot afbeelding
 

Buiten een druif kweken is toch de droom van menig tuinbezitter...?! In tegenstelling tot de teleurstellende rassen ‘Witte van der Laan’ en ‘Rembrandt’ bieden we een keur aan van smakelijke, veelal ziektebestendige rassen, uitgebreid beproefd in ons klimaat.
Druiven kunnen gevoelig zijn voor schimmels, zoals meeldauw, valse meeldauw, botrytis, zwarte en rode vlekkenziekte. Sommige rassen zijn vrijwel geheel resistent, andere hebben een deelresistentie of een zeer grote weerstand tegen schimmels. Met enkele bespuitingen in het voorjaar met biologische middelen (zie ons hoofstuk biologische gewasbescherming) zijn deze zeer goed gezond te houden.
DE MEESTE RASSEN KUNNEN WE MAAR 1X PER JAAR (IN NOVEMBER OF MEI) INKOPEN. DE LEVERTIJD KAN DUS LANG ZIJN.

Dit zeer resistente ras (tegen valse en echte meeldauw) is ontstaan uit een kruising tussen Solaris x Muskateller en eerst bekend onder codenaam FR493-87. De prettige hoeveelheid muskaatsmaak met een prettig zuurtje geeft dit rtas een frisse smaak. Dit ras gaat vast een topper worden in ons land! Als tafeldruif is dit ras een verrassende lekkernij!

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Fruit > Druiven - Witte Buitendruif
Inloggen om als favoriet toe te voegen
Grootverpakking

821150.1  1 plant    7,95 
bestel
821150.2  5 planten    35,00 
bestel