Levertijd en Voorraadbeleid

  • Onze huidige levertijd vind je rechts bovenaan op de homepage
  • Is alles op voorraad wat je bij ons kan bestellen? Uitleg hierover vind je hier

821070 WITTE BUITENDRUIF 'Johanniter'

(Engels: Grape)
(Vitis )

  images vergroot afbeeldingen
 

Buiten een druif kweken is toch de droom van menig tuinbezitter...?! In tegenstelling tot de teleurstellende rassen ‘Witte van der Laan’ en ‘Rembrandt’ bieden we een keur aan van smakelijke, veelal ziektebestendige rassen, uitgebreid beproefd in ons klimaat.
Druiven kunnen gevoelig zijn voor schimmels, zoals meeldauw, valse meeldauw, botrytis, zwarte en rode vlekkenziekte. Sommige rassen zijn vrijwel geheel resistent, andere hebben een deelresistentie of een zeer grote weerstand tegen schimmels. Met enkele bespuitingen in het voorjaar met biologische middelen (zie ons hoofstuk biologische gewasbescherming) zijn deze zeer goed gezond te houden.
DE MEESTE RASSEN KUNNEN WE MAAR 1X PER JAAR (IN NOVEMBER OF MEI) INKOPEN. DE LEVERTIJD KAN DUS LANG ZIJN.

Schimmelresistent Duits ras. Oorsprong: 1968, Riesling x (Seyve Villard 12-481 x x property-nobly))
Witte druif met een speciale, kruidige consumptiekwaliteit. De trossen zijn middengroot en compact. Op wijnproeverijen komt hij steevast als betere uit de bus: een werkelijk zeer frisse afdronk met het notige en kleine zuurtje van de Riesling. Wijn met een hoog "doordrinkgehalte", een goede allemansvriend. De trossen zijn de derde week van oktober rijp maar kunnen zonder moeite langer blijven hangen. De laatste jaren wordt 'Johanniter' erg veel aangeplant in Nederland, in Duitsland is het al langer een hit. Kortom: 'Johanniter' heeft alles in zich om Nederland als wijndruif door te breken!

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Fruit > Druiven - Witte Buitendruif
Inloggen om als favoriet toe te voegen
Grootverpakking

821070.1  1 plant    8,95 
bestel
821070.2  5 planten    39,00 
bestel