Levertijd en Voorraadbeleid

  • Onze huidige levertijd vind je rechts bovenaan op de homepage
  • Is alles op voorraad wat je bij ons kan bestellen? Uitleg hierover vind je hier

COACYCLAAM

705867 Cyclamen coum 'Rubrum'


  images vergroot afbeelding
 

Het is niet zo’n kunst om zeldzame cyclamenknollen aan te bieden. Wel of niet uit de natuur geroofd, is er wereldwijd een levendige handel. Jammer dat maar een deel van de knollen het echt goed doen in de tuin. Wij hebben voor u de oplossing: elk soort dat we leveren wordt in Nederland in een pot gekweekt en heeft al blad (gegeven), zodat we hergroei durven garanderen! Bij het uitplanten de potgrond uit de potjes vermengen met de grond in de omgeving anders kunnen de knollen te nat blijven.

WINTERBLOEIEND. Zeer winterhard soort, de beste winterbloeier (eind december - midden april) voor ons klimaat. De bladtekening varieert, de bladeren verschijnen in de herfst en blijven tot het einde van de lente (tenzij zeer strenge vorst ze om zeep helpt) de bloemkleur is diep donkerroze. Af en toe (maar niet standaard) geuren de bloemen. Ze brengen al kleur in de tuin vóór de eerste sneeuwklokjes, lenteklokjes, winterakonieten of krokussen!

Leveringsmaanden

februari t/m mei, september t/m november

Gelijke producten

Dit product kent meer toepassingen en komt daarom in verschillende groepen van onze website voor. Dit product is ook te vinden als
735246 CYCLAMEN coum 'Rubrum'

Zomerbloeiend > Tuincyclamen
Inloggen om als favoriet toe te voegen
Grootverpakking

705867.1  1 plant    2,50   
705867.2  3 planten    5,95   
MOMENTEEL (NOG) NIET LEVERBAAR!
Plaats dit artikel in je favorieten en ontvang een mail zodra het weer bestelbaar is.