Levertijd en Voorraadbeleid

  • Onze huidige levertijd vind je rechts bovenaan op de homepage
  • Is alles op voorraad wat je bij ons kan bestellen? Uitleg hierover vind je hier

053100 BOSBES, CANADESE

(Engels: Lowbush Blueberry)
(Vaccinium angustifolium)

  images vergroot afbeeldingen
 
Een heerlijke bosbes uit de bossen van Oost-Canada en Maine (VS) zeer populair bij de bevolking daar om uit het wild te plukken. Geef ze een plekje met zure grond op een halfbeschaduwde plaats. De plant gedijt heel goed waar bossen zijn verbrand, dus regelmatig wat hout-as als bemesting zal ze goed doen!

Zaaimethode

Zaaien: jaarrond in cocopeat met zilverzand. De bovenlaag extra fijn zeven met een keukenzeef. De zaden aan de oppervlakte houden, alleen aandrukken, het is een lichtkiemer. Optimaal is 16 uur licht 8 uur donker. Vochtignevelen en op 20-25°C houden. Kiemien duurt 3-8 weken. Gibb3 helpt bij de kieming.

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Groenten en Fruit > Rest Groenten A - Z
Inloggen om als favoriet toe te voegen

053100  ± 175 zaden (0,1 g)   3,95   
MOMENTEEL (NOG) NIET LEVERBAAR!
Plaats dit artikel in je favorieten en ontvang een mail zodra het weer bestelbaar is. 


OKÉ-zaden
“Dit zaad is geteeld, geschoond en verpakt volgens verantwoorde, milieuvriendelijke productiemethoden. Wij kopen deze zaden internationaal bij kleine en grote kwekers, die zeer gepassioneerd en principieel kweken zonder gebruik van chemische middelen. Zij hebben niet altijd de status of de financiële middelen om zich te laten certificeren en vallen dus onder controle en/of vertrouwen van Vreeken's Zaden.”