522945-gossypium-herbaceum
meer info
 
522945-gossypium-herbaceum

Gossypium herbaceum

WILDE KATOEN
(Engels: Wild Cotton)
De beschermde echte wilde katoen, die gelukkig nog ruim voorkomt in Zuid-Afrika. Uit deze specie is de vruchtbare vezelplant voortgekomen. Deze subtropische plant is naast bijzonder fraai ook heel interessant. Eerst verschijnen de grote gele trechterbloemen, gevolgd door vruchten vol spierwitte katoen (proces duurt 5 maanden). Katoen is eigenlijk een meerjarige struik, die je in het najaar kan oppotten en binnen kan overwinteren.

Leveringsmaanden: het gehele jaar

522945  10 zaden   €  1,95 
bestel
522945-gossypium-herbaceum

Artikelnr Naam Prijs
522945 Gossypium herbaceum, 10 zaden
€ 1,95

ssp africanum

Deze groep komt voor in Eenjarige Planten

 filter op
per pagina
  
Er is één artikel in deze groep.

ECO-producten
Een product mag alleen biologisch heten als het productieproces aan wettelijke voorschriften voldoet. Skal houdt in opdracht van de overheid toezicht op de naleving van deze regels. Ze doet dat door middel van inspectie, certificatie en sancties bij overtredingen. Zie voor meer informatie www.skal.nl

OKÉ-zaden
Dit zaad is geteeld, geschoond en verpakt volgens verantwoorde, milieuvriendelijke productiemethoden. Wij kopen deze zaden internationaal bij kleine en grote kwekers, die zeer gepassioneerd en principieel kweken zonder gebruik van chemische middelen. Zij hebben niet altijd de status of de financiële middelen om zich te laten certificeren en vallen dus onder controle en/of vertrouwen van Vreeken's Zaden.