Levertijd en Voorraadbeleid

  • Onze huidige levertijd vind je rechts bovenaan op de homepage
  • Is alles op voorraad wat je bij ons kan bestellen? Uitleg hierover vind je hier

880148 KWARTET DE VIER VRIENDEN


  images vergroot afbeeldingen
 
Als ik bij mijn kwekers door hun sortimentslijsten “kruip”, laat ik me net zo makkelijk verleiden tot niet-geplande aankopen als wanneer jullie in een plantenwinkel rondlopen. En nu maar hopen, dat ik die meegemaakte vonk ook op jullie kan overbrengen. De 4 hierna volgende struikjes zijn stuk voor stuk voor zowel potten als voor de tuin geschikt. En let maar eens op de verschillen: uitgekiend om heel fraai met elkaar te combineren, echte vrienden dus. Tip: koop 3 kwartetten, een fraaie opvulling voor je tuin!

We stellen de 4 Vrienden aan je voor:

Buddleja davidii Free Petite ® ‘Lavender Flow’ (waarde € 7,50)
DWERGVLINDERSTRUIK
Erg welkom: een dwergvorm van de populaire vlinderstruik. Dit grijsbladige struikje wordt nauwelijks groter dan 70 cm en bloeit met lavendelblauwe bloemtrossen, die veel vlinders aantrekken. Jaarlijks terugsnoeien (na de winter) tot 10 cm boven de grond en geniet weer volop van deze dwerg! Ideaal voor potten, maar uiteraard ook voor een kleine plek in de tuin.

Hydrangea paniculata ‘Little Spooky’ (waarde € 7,50)
PLUIMHORTENSIA
Het probleem bij witte pluimhortensia’s is vaak, dat ze te hoog worden, waardoor de zware bloemtrossen al snel gaan hangen. Deze dwergvariëteit heeft daar geen last van: op 50 cm hoogte bloeit het struikje helemaal vol met groenwitte, iets langwerpige bloemtrossen. Ideaal voor teelt in een flinke pot, of voor een kleine plek in de tuin.

Phormium cookianum ‘Tricolor’ (waarde € 10,00)
NIEUW-ZEELANDS VLAS
Een prachtig siergras, dat in de winter zijn kleur behoudt, met zwaardvormige stoere bladeren. Het blad is blauwgroen, geel gestreept met fijne rode randjes. De plant bloeit met prachtige bloemen maar vooralsnog komt deze zelden in bloei in ons zeeklimaat. Geef de plant droge tot vochthoudende, voedselrijke grond in de volle zon. In maart snoeit u eventueel bruin blad terug tot 15cm boven de grond. Phormium cookianum is in toenemende mate winterhard en kan met een laagje mulch vorst tot max -10°C aan.

Physocarpus opulifolius ‘Little Angel’ (waarde € 6,50)
ROODBLADIGE SNEEUWBALSPIREA
Deze compacte plant heeft prachtig warmrood blad. Door zijn goede vertakking heeft Little Angel een volle en gezonde uitstraling. In de zomer verschijnen wit-roze, bolvormige bloemschermen. De struik heeft een bossige opbouw met een prettig lage hoogte van 50 cm en een breedte van 30 cm.
Little Angel staat het liefst in zon of half-schaduw, elke grondsoort is geschikt. Winters tot -30° Celsius zijn geen probleem. Met zijn opvallende rode blad staat Little Angel prachtig in potten op terras of balkon. Uiteraard ook voor heesterborders, vakbeplanting, gemengde containers en massabeplanting is deze prachtplant erg geschikt. Breng warmte in je tuin met de volle en vurige Physocarpus ‘Little Angel’!

Deze 4 struikjes bieden we aan als jonge planten, het pakket heeft een waarde van € 31,50, we bieden deze aan voor € 25,00

Leveringsmaanden

vanaf september

Aanbiedingen
Inloggen om als favoriet toe te voegen
Grootverpakking

880148.1  t.w.v. € 31,50    25,00   
MOMENTEEL (NOG) NIET LEVERBAAR!
Plaats dit artikel in je favorieten en ontvang een mail zodra het weer bestelbaar is.