Levertijd en Voorraadbeleid

  • Onze huidige levertijd vind je rechts bovenaan op de homepage
  • Is alles op voorraad wat je bij ons kan bestellen? Uitleg hierover vind je hier

880051 DECEMBER BOODSCHAPPENMAND


  images vergroot afbeelding
 
8 originele cadeautjes voor de december feestdagen:
  • Een boekje dat historie, herkenning, mooie foto's en een fraaie vormgegeven verenigt! We kochten een poos geleden de rest van uitgever Scriptum op en kunnen dus als enige dit boekje voor een leuke prijs aanbieden: € 9,90 slechts! (Zie 812320)
  • Het zaaiseizoen komt er weer aan en vaak zijn zaaikasje wat aan de grote kant. Deze minikasjes (verpakt per 3 stuks) zijn lekker klein, super stevig en spotgoedkoop! € 5,95 is een leuk prijsje toch? (Zie 809007)
  • Voor een nog betere opkomst van tomaten, aubergine, paprika, pepers etc geeft bodemwarmte een veel betere opkomst. We importeerden een flinke hoeveelheid verwarmingsmatjes om deze met een leuke prijs te kunnen aanbieden. € 25,00 is voor deze kwaliteit een scherpe prijs. (Zie 809275)
  • De verbazing van veel klanten: wat is dit? Kan je het eten? Veel mensen kennen de Chayote nog niet terwijl ze zo lekker zijn! Koop onze oogstrijpe vruchten en laat er een plant uitgroeien, die je in 2017 in je eigen tuin kan zetten. Het resultaat: een flinke klimplant die je in de nazomer verrast met een enorme oogst. (Zie 060400 en 060405)
  • Lang niet overal te koop... het bindmateriaal dat de professionele kweker al jaren gebruikt vanwege de flexibele, niet insnijdende eigenschap. De beschrijving samen met de fotootjes zeggen al genoeg! (Zie 847430)
  • Fraai en origineel: zwarte naambordjes, met witte inkt geschreven om je teeltresultaten van de juiste naam te voorzien en toch in stijl te blijven! Voor nog geen € 13,00 heb je de hele set.
    (Zie 847002,847003 en 847004)

Leveringsmaanden

december

Aanbiedingen
Inloggen om als favoriet toe te voegen

MOMENTEEL (NOG) NIET LEVERBAAR!
Plaats dit artikel in je favorieten en ontvang een mail zodra het weer bestelbaar is.