880038 PAKKET SMAAK EN KLEUR


  images vergroot afbeelding
 
Dit pakket bevat 6 interessante planten uit ons sortiment, we leveren een mix van minstens 5 van deze 6 soorten:
1) Zoete Aardappels doen het goed in ons klimaat en zien er ook nog leuk uit! Een leuk avontuur om ze te telen, aan het eind van het jaar liggen de “schatten” in de grond klaar om te worden gerooid!
2) Mierikswortel is een zeer sterke meerjarige plant waarvan de wortel een vervanger is van het specerij peper en ook vaak wordt gebruikt als pseudo-wasabi.
3) Wasabi, de echte Japanse dus! Een plant, die van veel (zich verversend) vocht houdt, de teelt van de wortel is niet eenvoudig maar ook het blad is ook lekker pittig!
4) Oesterblad is een hit bij veel restaurants en mag in geen enkele eetbare tuin ontbreken. De plant is winterhard en fraai van uiterlijk. Het blad wordt rauw gegeten en heeft werkelijk een oestersmaak!
5) Zoethout is de basis voor de fabricage van drop. Maar ook als smaakmaker bij thee is zoethout enorm in opkomst. Wat niet veel mensen weten is, dat het een meerjarige plant is, die gewoon in onze tuinen groeit. Je oogst de wortels als de plant enkele jaren oud is.
6) Canna of Indisch Bloemriet is niet eetbaar, maar vormt elk jaar weer een exotisch sierlijke plant in een flinke pot. Wij laten de planten telen vanwege de grote populariteit en kiezen uit onze ruime sortering een gezonde plant uit.

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Aanbiedingen
Inloggen om als favoriet toe te voegen

MOMENTEEL UITVERKOCHT!
Plaats dit artikel in je favorieten en ontvang een mail zodra het weer bestelbaar is.