Levertijd en Voorraadbeleid

  • Onze huidige levertijd vind je rechts bovenaan op de homepage
  • Is alles op voorraad wat je bij ons kan bestellen? Uitleg hierover vind je hier

880024 PLANTENPAKKET


  images vergroot afbeelding
 
De tuinopruiming van de vorige Nieuwsbrief liep als een trein: bedankt voor jullie reacties en ik hoop, dat we voor aangename verrassingen hebben gezorgd. Inmiddels hebben nog wat leveringen van kwekers plaatsgevonden en zijn er bollen opgepot. Onze fruitstruiken en tropische (specerij)planten houden we de winter over, maar de rest willen we uitdunnen of uitverkopen. Voor deze finale actie bieden we een leuke mix van eetbare- en sierplanten, zowel winterhard als vorstgevoelig. We maken een keus uit o.a. de volgende soorten:
1) Aardbeien. Onze nieuwe kweker heeft een deel van de zeldzame rasjes weer op de rit gezet. Een eerst levering heeft al weer veel mensen blij gemaakt, we hebben nog wat over…
2) Yakonplanten of Appelwortel. De enige plant, die heerlijk zoete knollen levert. We zijn al aan het smullen van de oogst van dit jaar.
3) Citroenverbena. De lekkerste thee maak je van deze plant, die ook wel Verveine genoemd wordt. Probeer ze door te telen, ze geven op een lichte vensterbank de hele winter oogst.
4) Saffraankrokus. We hadden een kleine partij over van de echte saffraankrokus. Deze moesten uiteraard opgepot worden en zijn nu aan de groei. De stampers zorgen voor de mooie gele kleur en het speciale aroma aan gerechten.
5) Irissen. Één van onze klanten is iris-liefhebber. De meest bijzondere soorten komen zodoende in ons bezit. We hebben nog een partijtje en doen die erbij in dit pakket.
6) Rabarber. Mooie grote planten in toprassen, die we nog over hebben van een aantal bestellingen.

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Aanbiedingen
Inloggen om als favoriet toe te voegen
Grootverpakking

880024.1  t.w.v. € 50,00    25,00   
MOMENTEEL (NOG) NIET LEVERBAAR!
Plaats dit artikel in je favorieten en ontvang een mail zodra het weer bestelbaar is.