Levertijd en Voorraadbeleid

  • Onze huidige levertijd vind je rechts bovenaan op de homepage
  • Is alles op voorraad wat je bij ons kan bestellen? Uitleg hierover vind je hier

KLEIN HANDGEREEDSCHAP
870125 SIKKEL 'Tucana'


  images vergroot afbeeldingen
 

De Oostenrijkse biologische, landbouwkundige en uitvinder Viktor Schauberger ontdekte de grote voordelen van bronzen gereedschap. Koperen deeltjes, die afslijten door gebruik, zijn zeer gunstig voor de plantengroei (gunstiger dan ijzerdeeltjes van stalen gereedschap), het gereedschap werkt soepel, blijft zeer lang scherp en er blijft minder aarde aan kleven. Binnen de biologische tuinbouw is een stroming, die de magnetische werking van dit gereedschap prevaleert boven die van stalen gereedschap. Daarnaast zijn de stelen gemaakt van beuken-, linden- of essenhout en dragen het FSC-keurmerk. Tenslotte is het gereedschap zeer fraai vormgegeven: elk stuk is een collectorsitem! De merknaam is: PKS bronzen tuingereedschap.

Wie kent niet de gouden sikkel, waarmee Panoramix de Maretak uit de bomen snijdt? Dit staaltje vakmanschap komt daar heel dichtbij! Voor het hoogwaardig oogsten van kruiden en het snijden van groenten. Het mes is zowel aan de binnen als buiten kant scherp geslepen.
Aan de binnenkant te gebruiken als sikkel en aan de buitenkant als mes. Stevig en robuust brons, met essenhouten steel. Lengte: 28 cm, breedte: 12 cm, gewicht: 235 g.

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Tuingereedschappen > Koperen Gereedschap
Inloggen om als favoriet toe te voegen
Grootverpakking

870125.1  1 stuks    99,00 
bestel