Levertijd en Voorraadbeleid

  • Onze huidige levertijd vind je rechts bovenaan op de homepage
  • Is alles op voorraad wat je bij ons kan bestellen? Uitleg hierover vind je hier

VOGELROEPERTJE
860005 ROODBORSTJE E.V.A

(Engels: Robin)
(Erithacus rubecula)

  images vergroot afbeeldingen
 
De Audubon birdcall werd 57 jaar geleden in de USA ontworpen door Roger Eddy, Newington, Connecticut. Hij maakte gebruik van een houtje met daarin een losse metalen spil. Tussen hout en metaal werd wat harspoeder gestrooid. Dit laatste zorgt ervoor dat hout en metaal stroef zijn ten opzichte van elkaar. Hierdoor kan het vogelfluitje verschillende vogelgeluiden nabootsen.
Draait men het houtje licht om de metalen spil, dan komt er geluid tevoorschijn dat veel op vogelgeluid lijkt. Doordat de vogels nieuwsgierig worden naar deze "nieuwe" bird kan men hen in een natuurlijke omgeving zelfs naderbij lokken. Je moet je dan wel als vogel gedragen, opzichtig staande middenin een weide zullen de dieren niet meteen aan je voeten komen zitten bij het horen van de pieper. Niet alleen bij onze gevederde vrienden werkt dit vogellokkertje, ook katten, honden en zelfs je collega's zullen tijdens een vergadering verbazend grappig op het vogelpiepertje reageren... Op deze manier kan je dus met velen op nieuwe wijze communiceren.
In de verpakking is een capsule met harspoeder (rosin) verpakt. Deze kan gebruikt worden als de stroefheid tussen hout en metaal te wensen overlaat. De birdsounds worden daardoor hernieuwd.

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Dierenliefde > Vogelroepertjes
Inloggen om als favoriet toe te voegen

MOMENTEEL (NOG) NIET LEVERBAAR!
Plaats dit artikel in je favorieten en ontvang een mail zodra het weer bestelbaar is.