Levertijd en Voorraadbeleid

  • Onze huidige levertijd vind je rechts bovenaan op de homepage
  • Is alles op voorraad wat je bij ons kan bestellen? Uitleg hierover vind je hier

EM NATUURLIJK ACTIEF
850212 Bokashi-emmers 'Essential'


  images vergroot afbeeldingen
 

De Japanse Prof. Teruo Higa is gespecialiseerd in het effectief toepassen van micro-organismen. Het inzetten van deze producten zorgt voor minder afval, beperkt de noodzaak tot bijmesten, herstelt de bodemgezondheid en versterkt de weerstand bij plant en dier! Zie ook www.em-natuurlijk-actief.com

De snelste en beste manier om keukenafval om te zetten tot een bruikbare mest voor de tuin! Alle niet gekookte plantaardige afval (koolblad, schillen etc) komt in aanmerking.
TOEPASSING: 2 emmers werkt het prettigst, zo is er altijd ruimte. Maak het GFT-afval klein en breng Bokashi Starter (850220 - apart aan te schaffen -) in laagjes aan. In ongeveer 2 weken is het fermentatieproces klaar. Tap dagelijks het verzamelde sap af, hiervoor is een kraantje gemonteerd. Dit sap is (verdund) een goede plantenvoeding. Het gefermenteerde afval is niet verteerd door oxidatie en bevat hierdoor veel meer micro-organismen: een welkome aanvulling in de tuin!
De lichtgrijze emmers zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic, inhoud 15,3 liter, ± 70 cm hoog, platrond van vorm, en 30 cm diep en 35 cm breed.

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Mest
Inloggen om als favoriet toe te voegen
Grootverpakking

850212.1  2 emmers    85,00 
bestel