AARDBEIEN

830295 FRAMBOZENAARDBEI 'Framberry'

(Fragaria x ananassa)

  images vergroot afbeelding
 

Onze collectie aardbeien bestaat voor een deel uit zeldzame oude rassen, die slechts mondjesmaat leverbaar zijn. Het kan dus zijn dat de wachttijd lang is. In juli wordt jaarlijks een nieuwe teelt door onze kweker opgepot, welke in augustus-september wordt geleverd. In april-mei kunnen we een deel van dit sortiment aanvullen. Houdt u wel rekening met portokosten voor eventuele naleveringen?

LEVERBAAR VANAF HALF SEPTEMBER TOT DE VOORRAAD OP IS.
Een slimme naam voor deze Frambozenaardbei... De vruchtjes zijn vrij klein en stevig en hebben door de diepliggende pitjes een bobbelige structuur. Gek genoeg levert dit naast het uiterlijk van een framboos ook onmiskenbaar lichte frambozensmaak op! De zachte smaak is uniek en nodigt tot doorsmullen… geniet er extra van want de oogst is niet zo groot! Omdat dit ras heel weinig tot geen meeldraden heeft dient er altijd een ander ras in de buurt te staan om een goede bevruchting te krijgen.
De naam brengt andere verkopers op internet (die niet gehinderd worden door enige plantenkennis) tot de beschrijving dat het om een kruising tussen aardbeien en frambozen gaat. Dit is echter botanisch niet mogelijk hoewel ze beide tot de Rozenfamilie behoren.

Leveringsmaanden

vanaf september

Eetbare planten > Aardbeien
Inloggen om als favoriet toe te voegen
Grootverpakking

830295.1  1 plant    2,50 
bestel
830295.2  3 planten    5,95 
bestel