Levertijd en Voorraadbeleid

  • Onze huidige levertijd vind je rechts bovenaan op de homepage
  • Is alles op voorraad wat je bij ons kan bestellen? Uitleg hierover vind je hier

812355 OOGST! LEKKER EN GEZOND VAN EIGEN BODEM

(door Annemarie Bergfeld en Wim Lanser)

  images vergroot afbeeldingen
 
Het boek laat zien welke mooie producten in ons eigen land uit de aarde komen. Eten dat niet de halve wereld over hoeft te reizen alvorens op ons bord te belanden, eten dat met liefde en passie is gekweekt door boeren en tuinders. In Oogst! vertellen zestien van deze ondernemers hoe zij hun producten telen. Nuchtere en realistische mensen die door hard werken bloeiende bedrijven hebben opgebouwd. Mensen die boven alles gezond en (h)eerlijk voedsel produceren, dat ze op hun eigen erf verkopen.
In ons land worden prachtige producten geteeld: van ‘gewone’ Hollandse kersen en boerenkool tot meer exotische etenswaren als pompoenen, knoflook, wijn en shiitake. Oogst! laat zien hoe dit in zijn werk gaat. Naast de verhalen van de boeren en wetenswaardigheden over de producten bevat het boek het favoriete recept van elke boer of boerin, nog meer ‘lekkere’ adressen en een wandel- of fiets-tip in de buurt.
Margo Reuten, de eerste Nederlandse vrouwelijke chefkok met twee Michelinsterren van restaurant Da Vinci in Maasbracht, schrijft in het voorwoord: ‘Prachtig om te lezen met hoeveel passie alle ondernemers in dit boek hun eigen natuurproduct verzorgen en verbouwen, om het vervolgens te verwerken tot eerlijke en heerlijke gerechten, zoals ik ze ook graag maak. Met precies zulke natuurproducten als u in dit boek tegenkomt.’
Wim Lanser (Amersfoort) en Annemarie Bergfeld (Oosthem, Frl.) werken al langer samen voor verschillende tijdschriftproducties. Wim legt zich in zijn foto’s toe op de onderwerpen natuur, reizen en theater. ‘Pure’ fotografie is wat hij maakt: met het oog voor detail de juiste sfeer vastleggen zonder de werkelijkheid geweld aan te doen. Annemarie schrijft voor diverse tijdschriften en vakbladen over o.a. reizen, plattelandsontwikkeling, natuur en milieu. Hun beider passie voor de natuur en alles wat de natuur voortbrengt, leidde tot hun eerste gezamenlijke boek: Oogst!

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Boeken
Inloggen om als favoriet toe te voegen
Grootverpakking

812355.1  176 pagina's    19,95 
bestel