|
|
Met dit complete en zeer rijk geïllustreerde handboek over plantaardige (evt. ongekookte = rauwe) voeding heb je een stevige basis in handen waarmee je in alle rust en in je eigen tempo op zoek kunt gaan naar een voedingspatroon met méér plantaardig, al dan niet rauw voedsel.
De informatie en theorie in het boek is gebaseerd op wetenschappelijke basis vanuit een holistisch perspectief. De jarenlange praktijkervaring van Laurette van Slobbe met rauwe en plantaardige voeding zorgt voor een nuchtere en praktische handleiding: hoe eet je gevarieerd en ongeraffineerd plantaardig, en hoe doe je dat als je rauw voedsel aan den lijve wilt ervaren. Hoe zorg je voor een verantwoord voedingspatroon, en krijg je echt voldoende van alle voedingsstoffen binnen? Hoe kook je zonder suiker, eieren en zuivel en met welke bijzondere bereidingstechnieken maak je heerlijke en gezonde ‘raw food’ gerechten? De ruim 150 rauwe recepten en 70 gekookte en gebakken plantaardige recepten zorgen samen met de vele schitterende en praktische foto’s voor voldoende inspiratie en veel extra tips. Het boek geeft ook bronnen om jezelf nog verder in deze en aanverwante materie te verdiepen. Dit basis handboek over plantaardige en rauwe voeding gidst je door de jungle van hypes en fabels, en geeft je de handvat(t)en die je nodig hebt voor een verantwoorde voeding.
De nuchtere basis van dit boek geeft rust in een overprikkeld landschap van voedingsadviezen en marketingkreten!
Leveringsmaandenhet gehele jaar
|