Levertijd en Voorraadbeleid

  • Onze huidige levertijd vind je rechts bovenaan op de homepage
  • Is alles op voorraad wat je bij ons kan bestellen? Uitleg hierover vind je hier

812129 ZILT

(door Annette van Ruitenberg, Ellen van Straten en Sabien Bosman)

  images vergroot afbeelding
 
In Zilt leren de schrijfsters hoe je zelf zilte groenten kweekt, en – niet geheel onbelangrijk – wat je er allemaal mee kunt doen. Met meer dan 75 heerlijke en veelzijdige zilte-groenten-recepten geven zij lekker veel ideetjes!
Zeekraal, lamsoor, oesterblad, zeewier: stuk voor stuk zijn het voorbeelden van zilte groenten. Ze groeien onder meer langs de Nederlandse en Belgische kust, maar je hoeft niet aan de kust te wonen om zelf zilte groenten te telen en te eten. Zilte groenten kan je namelijk overal kweken: in de tuin, op het balkon - in bakken of bloempotten -, in de kas, in je woonkamer of op het aanrecht.
Door o.a. de klimaatverandering kampen Nederland en België al langere tijd met verzilting. Niet alleen langs de Nederlandse en Belgische kust maar ook in andere landen neemt de verzilting van de grond toe – ook van landbouwgrond. Het telen van zilte groente is een oplossing voor gebruik van deze landbouwgrond. Want niet alleen is de toename van zilte producten in ons eetpatroon een oplossing voor de landbouw, de groenten zijn rijk aan mineralen, vitaminen en vaak ook voedingsvezels. Nu kan je (ook thuis) een start maken!
Heb je zin om zelf 4 Zilte Groenten te zaaien en verder kweken? Kijk dan hier: 329960
Koop je graag deze zadencollectie + het boek? We geven een beetje korting, kijk hier: 880137

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Boeken
Inloggen om als favoriet toe te voegen
Grootverpakking

812129.1  240 pagina's    30,00 
bestel