Levertijd en Voorraadbeleid

  • Onze huidige levertijd vind je rechts bovenaan op de homepage
  • Is alles op voorraad wat je bij ons kan bestellen? Uitleg hierover vind je hier

812099 GROOT HANDBOEK GENEESKRACHTIGE PLANTEN

(door Dr. Geert Verhelst)

  images vergroot afbeeldingen
 
HET MEEST COMPLETE HANDBOEK VOOR GENEESKRACHTIGE KRUIDEN!
Geneeskrachtige planten worden steeds meer gebruikt ter preventie van kwalen of om onze gezondheid te verbeteren. Wanneer we ze met kennis van zaken aanwenden, hun beperkingen kennen en de nodige veiligheidsmaatregelen in acht nemen, kunnen kruiden dan ook een volwaardige aanvulling zijn bij de reguliere gezondheidszorg.

In dit overzichtelijk naslagwerk (162 kruiden!) stelt Dr. Geert Verhelst op een grondige manier de belangrijkste kruiden van de moderne fytotherapie voor. Hij belicht onder meer inhoudsstoffen, werking, indicaties en verwerkingsvormen en zorgt er door het aanstippen van waarschuwingen, potentiele nevenwerking, contra-indicaties en interacties voor dat we op een veilige manier kruiden kunnen aanwenden. De informatie is zoveel mogelijk gebaseerd op recent wetenschappelijk onderzoek en is opgeluisterd met sprekende kleurenfoto's.

Dit praktisch handboek is uiteraard aangeraden voor al wie op professionele basis met geneeskrachtige planten omgaat: artsen, apothekers, therapeuten, herboristen, natuurwinkeliers en producenten van voedingssupplement. Het zal echter ook voor de hobbymatige kruidenliefhebber een welkom handboek zijn, een baken van betrouwbaarheid in een wereld van sprookjes over gezondmakende stoffen…

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Boeken
Inloggen om als favoriet toe te voegen
Grootverpakking

812099.1  719 pagina's    155,00 
bestel