Levertijd en Voorraadbeleid

  • Onze huidige levertijd vind je rechts bovenaan op de homepage
  • Is alles op voorraad wat je bij ons kan bestellen? Uitleg hierover vind je hier

BLADGROENTE OOGSTWONDER
811210 Model 1503


  images vergroot afbeeldingen
 
We importeren deze slimme oogstmachine uit de VS, waar deze Quick-cut Greens Harvester wordt genoemd. Een ideaal en slim ontwikkeld wondertje der techniek dat het oogsten van jong bladgroen (snijsla, gemengde salade, spinazie, postelein, raapstelen, bladkool etc.) voor kleine en middelgrote kwekers enorm vergemakkelijkt. Je bespaart er 900% arbeid mee en snijdt met gemak 80 kg bladgroen per uur. De werking komt er op neer, dat door je (eigen!) accuschroeftol een as met nylon touwen wordt aangedreven. Deze touwen drijven de te oogsten bladgroente richting een scherp mes (of zaagblad) dat uit vele halfrond geslepen delen bestaat. Na het afsnijden komt het groen in dezelfde swing in een vangbak terecht.
Het vlijmscherpe zaagblad zorgt voor een schonere snede dan met de hand te oogsten met een mes of schaar. Met een eenvoudige pen kan het blad draaien voor eenvoudig schoonmaken, slijpen of vervangen.
Inmiddels hebben honderden kwekers over de hele wereld dit oogstwondertje in gebruik en de beoordelingen zijn zeer lovend!
Zie voor een onderdelenset (incl. zaagblad): 811220
Zie voor een nieuw zaagblad: 811230

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Oogst- en Snoeigereedschap
Inloggen om als favoriet toe te voegen
Grootverpakking
Gebruiksaanwijzing (Engelstalig)
Zichtbaar na inloggen

811210.1  1 stuks    750,00 
bestel