Levertijd en Voorraadbeleid

  • Onze huidige levertijd vind je rechts bovenaan op de homepage
  • Is alles op voorraad wat je bij ons kan bestellen? Uitleg hierover vind je hier

TAFELPOTTENPERS
809520 12-Pots


  images vergroot afbeeldingen
 
Handige en zeer stevige tafelpottenpers. In Nederland gefabriceerd, gemaakt van RVS 304 (roestvrijstaal). De pottenpers is geheel demontabel, dus gemakkelijk schoon te houden en te onderhouden. Geperste potjes zijn ideaal om in voor te zaaien, gebruik gewone potgrond en een waterdichte ondergrond.
Afmetingen van de 12-pots: kluitjes van 2,2x2,2x3 cm, dikte RVS: 2 mm.

Gebruiksaanwijzing Tafelpottenpers:
Start op een stevige, waterdichte ondergrond, bijvoorbeeld een grondklusser (zie 809992) en gebruik goede, normale potgrond als basis, niet vermengd met cocopeat of andere "luchtigmakers". Maak de potgrond flink nat en stamp met iets draaiende beweging de pottenpers enkele keren in de potgrond. Controleer of deze helemaal vol zit en druk eventueel nog iets na.
De pottenpers kan nu leeggedrukt worden, ook weer boven een waterdichte ondergrond, bijvoorbeeld een water(opvang)bak, die we in vele maten verkopen. Tijdens het leegdrukken de pers omhoog bewegen, zodat de kluitjes eruit kunnen. De geperste potjes schuif je voorzichtig tegen elkaar, ze zijn nu klaar voor gebruik.
Aanvullende tips: voor fijn zaad, kan (als de potjes al klaar staan) een dun laagjes cocopeat met zand worden gestrooid. Zorg dat er altijd een klein laagje water in de waterpas liggende schotel staat. De kluitjes mogen nooit droog staan.

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Zaaihulpmiddelen
Inloggen om als favoriet toe te voegen

MOMENTEEL (NOG) NIET LEVERBAAR!
Plaats dit artikel in je favorieten en ontvang een mail zodra het weer bestelbaar is.