Levertijd en Voorraadbeleid

  • Onze huidige levertijd vind je rechts bovenaan op de homepage
  • Is alles op voorraad wat je bij ons kan bestellen? Uitleg hierover vind je hier

KWEEKSET ZAAD-TOT-OOGST
809412 Houder voor Verlichtingsstrip LED


  images vergroot afbeeldingen
 

WAT EEN MOOI SYSTEEM!
Het maakt eigenlijk niet uit of je in een flat woont of een landhuis. Of je groene vingers hebt, of absoluut niet. Jaarrond kun je in een mum van tijd een gezond tuintje starten op je aanrecht of in de kas.
Vernuft en uitstraling weten ze mooi te combineren met goede kwaliteit, bij Nelson Garden, de Zweedse leverancier die we al kennen van de Pluggbox (809070) en de Rootmaster (809075).

Er zijn enkele slimme houders voor de Verlichtingsstrips LED (zie 809410) ontwikkeld om verschillende toepassingen te ondervangen.
Ik stel je deze 3 types voor:
  • Houder Zuignapjes. Dit houdertje bestaat uit een frame, die door sterke zuignapjes aan een raam of aan gladde tegels wordt vastgemaakt. Aan het frame hangen 2 kettingen, waar een Verlichtingsstrip aan kan worden gehangen.
  • Statief Driehoek. Deze houder klap je uit en je hangt de Verlichtingsstrip aan de 2 meegeleverde kettinkjes. Afmeting 40x40 cm.
  • Frame met lift. Het frame hang je aan schroefogen (niet meegeleverd) met 2 zwarte koorden (van polypropyleen) van 220 cm lengte. Aan de koorden zijn hijsmechanismen bevestigd waardoor je heel gemakkelijk het frame hoger en lager kan hangen. Aan dit frame kunnen 1, 2 of 3 Verlichtingsstrips worden bevestigd. Ideaal om de afstand te vergroten als de planten groeien of als het licht wat steviger of milder mag.

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Zaaihulpmiddelen
Inloggen om als favoriet toe te voegen
Grootverpakking

809412.1  1 Houder Zuignapjes    11,50 
bestel
809412.2  1 Statief Driehoek    27,50 
bestel
809412.3  1 Frame met lift    35,00 
bestel