Levertijd en Voorraadbeleid

  • Onze huidige levertijd vind je rechts bovenaan op de homepage
  • Is alles op voorraad wat je bij ons kan bestellen? Uitleg hierover vind je hier

KWEEKSET ZAAD-TOT-OOGST
809405 Harvy White Kit


  images vergroot afbeeldingen
 

WAT EEN MOOI SYSTEEM!
Het maakt eigenlijk niet uit of je in een flat woont of een landhuis. Of je groene vingers hebt, of absoluut niet. Jaarrond kun je in een mum van tijd een gezond tuintje starten op je aanrecht of in de kas.
Vernuft en uitstraling weten ze mooi te combineren met goede kwaliteit, bij Nelson Garden, de Zweedse leverancier die we al kennen van de Pluggbox (809070) en de Rootmaster (809075).

Hydrocultuur is met behulp van licht + voeding + water, je kruiden, groenten of bloemen kweken. Zonder aarde dus, lekker schoon... Even wat uitleg:
  • Het is een licht systeem, zowel in gewicht, functie als uitstraling; een extra optie is (in de winter) een frame waar LED strips (= groeilicht) aan bevestigd worden om boven de planten te hangen (zie ......). Eenvoudig op te zetten, het staat mooi op elk(e) aanrecht, eettafel, vensterbank, cocktailbar, enz.
  • Keukenprinsen en - prinsessen: de weg van plant naar bord is met Harvy het kortst, je kunt zelfs oogsten tijdens het koken. Ideaal voor de hedendaagse hobbychefs die kakelvers weten te waarderen. Je ziet dit soort kweeksystemen steeds meer in restaurants verschijnen.
Harvy 3 en Harvy 6 bestaan uit een wit kunststof reservoir met deksel waar de gaten zijn uitgespaard voor 3 of 6 planten. Inclusief 6 zaaipluggen van composteerbare kokosvezel + turf + beetje voeding. Inbegrepen zijn: plantvoeding en zaden voor 3 basilicum-soorten en 3 sla-soorten.

De (afgeronde) afmetingen zijn
voor de Harvy 3: (lxbxh) 39x15x15 cm
voor de Harvy 6: (lxbxh) 80x16x15 cm

De set zal je zeker goed bevallen! Voor de volgende kweeksessies kan je onze voordelige accessoires bijkopen: 809950 (Jiffy 33mm) om in de groeimandjes te laten zwellen. Onze Peters-mest “2e fase” (zie 850400) is een zeer geschikte voeding om je verse groenten en kruiden verder te laten groeien. Verder kan je uiteraard voor die latere kweekactie kiezen uit ons enorme zadensortiment!

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Zaaihulpmiddelen
Inloggen om als favoriet toe te voegen
Grootverpakking

809405.1  1 stuks Harvy 3 (normaal € 55,00)    45,00 
bestel
809405.2  1 stuks Harvy 6 (normaal € 79,95)    65,00 
bestel