Levertijd en Voorraadbeleid

  • Onze huidige levertijd vind je rechts bovenaan op de homepage
  • Is alles op voorraad wat je bij ons kan bestellen? Uitleg hierover vind je hier

SLIMME KWEEKSET
809076 Kweekset Fast Root Kit G240


  images vergroot afbeeldingen
 
Stevig, handig en goed doordacht! Zo zou je deze slimme kweekset uit Engeland kunnen typeren. De alles in één set bevat een basisbak van 24x38 cm, gevuld met 24 duurzame openklapbare potjes in series van 4, de zogenaamde “boekjes”. De kweekbak wordt afgesloten met een transparante, geventileerde kweekdeksel, de totale hoogte komt dan op 14 cm.
Uniek ontworpen “boekjes” (5 cm diep) zorgen voor een gemakkelijke inspectie van de wortelontwikkeling en veroorzaken geen wortelverstoring wanneer de opgekweekte plantjes worden verplant. Elke cel of boekje heeft interne geribbelde zijkanten om een gezonde neerwaartse wortelontwikkeling te bevorderen. Ook zijn ze voorzien van een centraal drainagegat en 4 ventilatiesleuven aan de zijkant, die zorgen voor een uitstekende drainage en een gunstige beluchting van het wortelsysteem.
De kweekset is ideaal voor het zaaien, maar ook voor het opkweken en laten bewortelen van stekken. Door de degelijke kwaliteit geven we op dit product 10 jaar garantie, de cellen of boekjes kunnen na gebruik eenvoudig worden gereinigd en gesteriliseerd in de vaatwasser. Gemaakt van 100% gerecycled en recyclebaar plastic.

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Zaaihulpmiddelen
Inloggen om als favoriet toe te voegen
Grootverpakking

809076.1  1 stuks    9,95 
bestel