Levertijd en Voorraadbeleid

  • Onze huidige levertijd vind je rechts bovenaan op de homepage
  • Is alles op voorraad wat je bij ons kan bestellen? Uitleg hierover vind je hier

PIOENROOS

736649 PAEONIA hybride 'Canary Brilliance'


  images vergroot afbeeldingen
 

Na jaren ervaring in Nederland heeft onze kweker een TOP-sortiment samengesteld van de mooiste en meest succesvolle pioenrozen.

Ze groeien op alle grondsoorten:
Op klei is de groei probleemloos, niet te veel bemesten en zorg voor goede afwatering.
Op zand blijven de planten wat kleiner, voldoende bemesting houdt de plant op peil.
Op veengrond gaat de groei over het algemeen goed, de planten zullen echter iets eerder verplant of vernieuwd moeten worden.

Zet pioenrozen op een zonnige plek, plant ze (direct na aankomst) zo ondiep dat er slechts enkele cm grond boven de neuzen komt, eerst de grond aandrukken.
We leveren losse wortelstokken, elke plant heeft 4-5 jaar gegroeid, de kans op snelle bloei is dus groot! Sommige rassen groeien naarmate ze ouder worden naar hun bedoelde, (dubbele) vorm. Kleuren kunnen per jaar iets variëren en hangen van de voorafgaande winterkou af. Omdat we moeten wachten tot de planten op een natuurlijke manier zijn afgestorven zijn de wortelstokken pas op zijn vroegst VANAF OKTOBER LEVERBAAR.

(1999) Kweker: Anderson. Canary Brilliants® is een zachtgeel naar zalmoranje uitbloeiende kruising van een boompioen met een kruidachtige pioenroos (Itoh-hybride) met halfgevulde bloemen en een donker hart. Met de zacht geurende bloemen een aanrader voor tuin en parken. De plant bloeit uitbundig en gemakkelijk en steken ver boven de plant met donker blad uit. Canary Brilliants® blijft ook na de bloei een grote sierwaarde behouden, het blad geeft in het najaar herfsttinten tot de vorst zijn intrede doet.

Kleur

geel naar roze

Leveringsmaanden

oktober t/m december

Voorjaarsbloeiend > Pioenrozen
Inloggen om als favoriet toe te voegen
Grootverpakking

736649.1  1 wortelstok    19,50   
MOMENTEEL (NOG) NIET LEVERBAAR!
Plaats dit artikel in je favorieten en ontvang een mail zodra het weer bestelbaar is.