Levertijd en Voorraadbeleid

  • Onze huidige levertijd vind je rechts bovenaan op de homepage
  • Is alles op voorraad wat je bij ons kan bestellen? Uitleg hierover vind je hier

694405 RUCOLAKERS

(Eruca sativa)

  images vergroot afbeeldingen
 

Dit soort wordt geteeld als microgroente (voor het jonge plantje met kiemblad of eerste gewone blad). Microgroente wordt op vochthoudend materiaal gekweekt (keukenrol, watten, aarde). Voor de ontkieming donker en warm, na de ontkieming licht en koeler.

ECO GETEELDE ZADEN. Het hele jaar rond verse blaadjes van de steeds bekender wordende rucola. Tintje scherp met een heel eigen aroma geeft deze microgroente smaak aan hartig beleg, salades en amuzes.

Zaaimethode

Zaaien: buiten van maart-september (tamelijk vorstbestendig) en binnen het hele jaar. Dit soort wordt ook geteeld als microgroente (voor het jonge plantje met kiemblad of eerste gewone blad). Microgroente wordt op vochthoudend materiaal gekweekt (keukenrol, watten, aarde). Voor de ontkieming donker en warm, na de ontkieming licht en koeler.

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Gelijke producten

Dit product kent meer toepassingen en komt daarom in verschillende groepen van onze website voor. Dit product is ook te vinden als
242005 RUCOLA 'Coltivata Esmee'

Kiemen en Microgroenten
Inloggen om als favoriet toe te voegen
Deels in grootverpakking

694405.1  100 g   7,50 
bestel
694405.2  1 kg    39,50 
bestel


ECO-producten
“Een product mag alleen biologisch heten als het productieproces aan wettelijke voorschriften voldoet.
Skal houdt in opdracht van de overheid toezicht op de naleving van deze regels. Ze doet dat door middel van inspectie, certificatie en sancties bij overtredingen. Zie voor meer informatie www.skal.nl