Levertijd en Voorraadbeleid

  • Onze huidige levertijd vind je rechts bovenaan op de homepage
  • Is alles op voorraad wat je bij ons kan bestellen? Uitleg hierover vind je hier

KORAAL ALOË

620400 ALOE striata

(Engels: Coral Aloe)

  images vergroot afbeeldingen
 
Deze Aloë is een van de sterkste wat betreft kou, een kleine nachtvorst wordt goed verdragen, maar wees voorzichtig! Deze vetplant vormt prachtige rozetten van platte, brede bladeren (maximaal 40 cm). Deze zijn grijsgroen van kleur en krijgen rode randjes en een roze blos bij voldoende zonneschijn. Als de planten oud genoeg zijn, dan bloeien ze met grote trossen hangende, buisvormige, oranjerode bloemetjes aan paarsbruine stengels. De plant verspreid zich door jonge planten rondom de moederplant. Geef de plant een flinke pot, in verhouding breed en meng minstens 50% zand door de potgrond.

Zaaimethode

Zaaien: jaarrond op een warme plaats. Kieming is optimaal bij 20-30̊C. Gebruik goede zaaigrond (3/4 cocopeat met 1/4 zilverzand).

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Kamer- en Kuipplanten
Inloggen om als favoriet toe te voegen

620400  10 zaden   4,95 
bestel


OKÉ-zaden
“Dit zaad is geteeld, geschoond en verpakt volgens verantwoorde, milieuvriendelijke productiemethoden. Wij kopen deze zaden internationaal bij kleine en grote kwekers, die zeer gepassioneerd en principieel kweken zonder gebruik van chemische middelen. Zij hebben niet altijd de status of de financiële middelen om zich te laten certificeren en vallen dus onder controle en/of vertrouwen van Vreeken's Zaden.”