Levertijd en Voorraadbeleid

  • Onze huidige levertijd vind je rechts bovenaan op de homepage
  • Is alles op voorraad wat je bij ons kan bestellen? Uitleg hierover vind je hier

REUZEN KRUISDISTEL

587084 Eryngium paniculatum

(Engels: Giant Holly)

  images vergroot afbeeldingen
 
Dit is de grootste Eryngium die bestaat, een reus van wel 2-3 meter hoog! Vanuit een groot rozet van gestekelde bladeren (als een agave zo groot) groeien de dikke, stevige stengels die van onder tot boven bedekt is met klein blad en kogelvormige bloemtrosjes. De duizenden bloemetjes worden bezocht door tientallen bijen tegelijk, een vrolijk gezoem! Geef de plant een zonnige plaats, de grondsoort maakt niet uit, als deze maar goed draineert.

Zaaimethode

Zaaien: maart-juli, eerst op een warm plekje; als na 4 weken nog geen kieming is, dan het zaaisel een koudeperiode (koelkast) geven van 2-4 weken. Opnieuw in de warmte moet kieming volgen, anders het koelproces herhalen.

Hoogte

200-300 cm

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Meerjarige Planten > Meerjarig
Inloggen om als favoriet toe te voegen
Zichtbaar na inloggen

587084  ruim 100 zaden (0,5 g)   2,95 
bestel


OKÉ-zaden
“Dit zaad is geteeld, geschoond en verpakt volgens verantwoorde, milieuvriendelijke productiemethoden. Wij kopen deze zaden internationaal bij kleine en grote kwekers, die zeer gepassioneerd en principieel kweken zonder gebruik van chemische middelen. Zij hebben niet altijd de status of de financiële middelen om zich te laten certificeren en vallen dus onder controle en/of vertrouwen van Vreeken's Zaden.”