Levertijd en Voorraadbeleid

  • Onze huidige levertijd vind je rechts bovenaan op de homepage
  • Is alles op voorraad wat je bij ons kan bestellen? Uitleg hierover vind je hier

DUIZENDBLAD

571540 Achillea millefolium 'Cassis' / 'Rubra'

(Engels: Milfoil)

  images vergroot afbeeldingen
 
Heb je een arm en droog plekje in de tuin waar bijna niets groeit? Een gemakkelijkere plant is bijna niet te vinden! Het fijngeveerde blad (vandaar “Duizendblad”) vormt zo’n stevige basis dat je er zelfs overheen kunt lopen. Wil je echter een rijke bloei, dan moet je dat niet te veel doen: de 60 cm hoge, kersrode bloemschermen aan stevige stengels zijn je beloning. Ook bijen, vlinders en andere nuttige insecten zullen je dankbaar zijn. De bloemen staan lang op de vaas. De medicinale toepassingen van de witte Achillea millefolium zijn trouwens ongewijzigd van toepassing op deze rode soort.

Zaaimethode

Zaaien: maart-juli. De zaden kiemen snel, gelijkmatig vochtig houden (niet nat) bij ± 20̊C. Het zaad slechts dun afdekken en licht aandrukken. Direct na opkomst licht en koeler zetten.

Hoogte

60 cm

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Meerjarige Planten > Meerjarig
Inloggen om als favoriet toe te voegen

571540  ± 1000 zaden (1 g)   1,95   
MOMENTEEL (NOG) NIET LEVERBAAR!
Plaats dit artikel in je favorieten en ontvang een mail zodra het weer bestelbaar is. 


OKÉ-zaden
“Dit zaad is geteeld, geschoond en verpakt volgens verantwoorde, milieuvriendelijke productiemethoden. Wij kopen deze zaden internationaal bij kleine en grote kwekers, die zeer gepassioneerd en principieel kweken zonder gebruik van chemische middelen. Zij hebben niet altijd de status of de financiële middelen om zich te laten certificeren en vallen dus onder controle en/of vertrouwen van Vreeken's Zaden.”