Levertijd en Voorraadbeleid

  • Onze huidige levertijd vind je rechts bovenaan op de homepage
  • Is alles op voorraad wat je bij ons kan bestellen? Uitleg hierover vind je hier

371500 WOUW

(Engels: Dyer's Rocket Weld)
(Reseda luteola)

  images vergroot afbeeldingen
 
Bescheidenheid siert ook deze plant: ze is zo smal en recht, dat je er als een vitrage doorheen kijkt. Mooi voor een diepte-effect in uw tuin. Lange smalle bloemtrossen in groengele kleur, 1 meter hoog. Een van de beste verfplanten, een kenner haalt 4 tinten geel uit deze plant. Tweejarig.

Zaaimethode

Zaaien: Eerst 6-8 weken op een warm en vochtig plekje (zaad zwelt op), dan het zaaibakje 4-8 weken in de koelkast, een uurtje vorst is gunstig (de kiemhormonen worden geactiveerd), soms kiemen de zaden al in de koelkast. Vervolgens weer warmer zetten, maar niet warmer dan 10°C . Als kieming niet volgt, de cyclus herhalen.

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Kruiden > Tweejarige Kruiden
Inloggen om als favoriet toe te voegen
Verfplanten

371500  1 g   2,50   
MOMENTEEL (NOG) NIET LEVERBAAR!
Plaats dit artikel in je favorieten en ontvang een mail zodra het weer bestelbaar is. 


OKÉ-zaden
“Dit zaad is geteeld, geschoond en verpakt volgens verantwoorde, milieuvriendelijke productiemethoden. Wij kopen deze zaden internationaal bij kleine en grote kwekers, die zeer gepassioneerd en principieel kweken zonder gebruik van chemische middelen. Zij hebben niet altijd de status of de financiële middelen om zich te laten certificeren en vallen dus onder controle en/of vertrouwen van Vreeken's Zaden.”