Levertijd en Voorraadbeleid

  • Onze huidige levertijd vind je rechts bovenaan op de homepage
  • Is alles op voorraad wat je bij ons kan bestellen? Uitleg hierover vind je hier

UI-ACHTIGEN
306014 ZUID-AFRIKAANSE LOOK 'Alba'

ook wel genoemd: "WILDE KNOFLOOK" (Engels: Society Garlic)
(Tulbaghia violacea)

  images vergroot afbeeldingen
 
Een redelijk winterhard familielid van de Agapanthus, dus voor de zekerheid maar in een pot planten, tenzij de grond goed afwaterend is, dan is planten in de vollegrond goed te wagen. Zowel blad als (lila) bloem van deze sierlijke plant zijn eetbaar en hebben een mild tot stevig knoflookaroma! De Zoeloes hebben een lange traditie met deze plant: smaakmakend, stimulerend en medicinaal. Deze groenbladige variëteit geeft witte bloemen en voorziet ons naast smaak- ook van veel sierplezier!

Zaaimethode

Zaaien:febr-april binnen in zaaibakje of mei-juli in pot buiten. Bedek de zaden met een dun laagje goede zaaigrond en laat ontkiemen bij 20-25̊C.

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Groenten en Fruit > Ui(tjes) en Knoflook
Inloggen om als favoriet toe te voegen

306014  25 zaden   2,95   
MOMENTEEL (NOG) NIET LEVERBAAR!
Plaats dit artikel in je favorieten en ontvang een mail zodra het weer bestelbaar is. 


OKÉ-zaden
“Dit zaad is geteeld, geschoond en verpakt volgens verantwoorde, milieuvriendelijke productiemethoden. Wij kopen deze zaden internationaal bij kleine en grote kwekers, die zeer gepassioneerd en principieel kweken zonder gebruik van chemische middelen. Zij hebben niet altijd de status of de financiële middelen om zich te laten certificeren en vallen dus onder controle en/of vertrouwen van Vreeken's Zaden.”