Levertijd en Voorraadbeleid

  • Onze huidige levertijd vind je rechts bovenaan op de homepage
  • Is alles op voorraad wat je bij ons kan bestellen? Uitleg hierover vind je hier

215170 POMPOENEN 'Rembrandt' F1

(Cucurbita maxima)

  images vergroot afbeeldingen
 

We zijn erg blij dat we het mooie sortiment van Outstanding Seed Company kunnen verkopen. Dit Amerikaanse bedrijf uit Beaver Falls (Pennsylvania) is gespecialiseerd in het kweken en verbeteren (door traditionele veredeling) van pompoenen. Ze letten daarbij op verbetering van kleur, vorm, smaak, ziekteresistentie, oogsttijdstip, oogstgrootte en bewaarbaarheid. Fijn om rechtstreeks bij de bron te kunnen kopen!

De naam duidt op kunstwerken, welnu, deze vruchten voldoen daar zeker aan! De bolronde vruchten zijn zalmroze met prachtige, donkergroene en grijsblauwe spatten. De smaak is heel goed en je kan de vruchten lang bewaren. Verwacht een zeer gezonde groei van de rankende planten en geniet van deze 3D schilderijtjes!

Zaaimethode

Zaaien: vanaf half maart (binnen) of vanaf half mei buiten op de plaats van bestemming. Plantafstand 100x150 cm. Pompoenen kunnen probleemloos buiten worden geteeld. De groeitoppen moeten regelmatig worden gesnoeid en zijn eetbaar! Oogst tijdens droog weer geeft de beste bewaarbaarheid.

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Groenten en Fruit > Pompoenen
Inloggen om als favoriet toe te voegen

215170  5 zaden   3,95 
bestel
215170.1  50 zaden   25,00 
bestel