Levertijd en Voorraadbeleid

  • Onze huidige levertijd vind je rechts bovenaan op de homepage
  • Is alles op voorraad wat je bij ons kan bestellen? Uitleg hierover vind je hier

209461 PEPER 'Trinidad Pi 281317'

(Engels: Hot Pepper)
(Capsicum chinense)

  images vergroot afbeelding
 
De Trinidad PI 281317 is een ras uit het Caribisch gebied met een unieke vruchtvorm. Het heeft een fruitig aroma en rijpt dieprood, ze zijn een trapje heter dan onze Ajoema’s (= Habanero’s). De vruchten zien eruit als een kunstige tol en zijn ongeveer 2,5 cm lang. Deze decoratieve variant is geschikt voor heerlijke sauzen of gebruik gewoon de hele vrucht als tafeldecoratie. Een zeer hete eyecatcher!

Scovilleschaal

Deze peper meet 200.000-400.000 Scoville.
We drukken de heetheid van pepers uit in eenheden Scoville. Pure Capsaïcine meet 15-16 miljoen Scoville.

Zaaimethode

Zaaien: januari-april binnen (20-30°C). Uitplanten in de kas (voor meer opbrengst) of buiten (eind mei). Hogere planten opbinden aan stokken of snoeien tot een compacte plant. In het najaar kunnen de planten worden opgepot en op de vensterbank nog doorproduceren!

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Groenten en Fruit > Peper
Inloggen om als favoriet toe te voegen

209461  15 zaden   2,95 
bestel


OKÉ-zaden
“Dit zaad is geteeld, geschoond en verpakt volgens verantwoorde, milieuvriendelijke productiemethoden. Wij kopen deze zaden internationaal bij kleine en grote kwekers, die zeer gepassioneerd en principieel kweken zonder gebruik van chemische middelen. Zij hebben niet altijd de status of de financiële middelen om zich te laten certificeren en vallen dus onder controle en/of vertrouwen van Vreeken's Zaden.”