208187 PEPER 'Fatalii Red'

(Engels: Hot Pepper)
(Capsicum chinense)

  images vergroot afbeelding
 
Een bijzondere peper, die in Centraal-Afrika zijn eigen leven is gaan leiden, door terugkerende slaven meegenomen naar hun thuisland. De planten blijven vrij compact, 60-90 cm hoog en groeien dus ook uitstekend in een pot. De grote pepers zijn zeer heet, tegen het extreme aan maar voor de fijnproever ook lekker fruitig en ze rijpen van groen naar rood. De vruchten zijn onregelmatig gevormd, maar lopen uiteindelijk in een smaller deel uit, 7-9 cm lang en 2-3 cm breed.

Zaaimethode

Zaaien: januari-april binnen (20-30°C). Uitplanten in de kas (voor meer opbrengst) of buiten (eind mei). Hogere planten opbinden aan stokken of snoeien tot een compacte plant. In het najaar kunnen de planten worden opgepot en op de vensterbank nog doorproduceren!

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Groenten en Fruit > Peper
Inloggen om als favoriet toe te voegen

208187  10 zaden   1,95 
bestel


OKÉ-zaden
“Dit zaad is geteeld, geschoond en verpakt volgens verantwoorde, milieuvriendelijke productiemethoden. Wij kopen deze zaden internationaal bij kleine en grote kwekers, die zeer gepassioneerd en principieel kweken zonder gebruik van chemische middelen. Zij hebben niet altijd de status of de financiële middelen om zich te laten certificeren en vallen dus onder controle en/of vertrouwen van Vreeken's Zaden.”