208186 PEPER 'Espiritu Santo'

(Engels: Hot Pepper)
(Capsicum chinense)

  images vergroot afbeelding
 
Mooi, glimmend rood en iets gekreukeld pepertje met een stevige en vrij dikke vruchtschil. Afkomstig van het eiland Espiritu Santo, de grootste van alle eilanden van Vanuatu. De planten worden tot een meter hoog en prefereren de beschutting van een kas. Een geïsoleerd geteeld Habanero-pepertje dat naast een behoorlijke hitte ook mooie aroma’s herbergt!

Zaaimethode

Zaaien: januari-april binnen (20-30°C). Uitplanten in de kas (voor meer opbrengst) of buiten (eind mei). Hogere planten opbinden aan stokken of snoeien tot een compacte plant. In het najaar kunnen de planten worden opgepot en op de vensterbank nog doorproduceren!

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Groenten en Fruit > Peper
Inloggen om als favoriet toe te voegen

208186  15 zaden   1,95 
bestel


OKÉ-zaden
“Dit zaad is geteeld, geschoond en verpakt volgens verantwoorde, milieuvriendelijke productiemethoden. Wij kopen deze zaden internationaal bij kleine en grote kwekers, die zeer gepassioneerd en principieel kweken zonder gebruik van chemische middelen. Zij hebben niet altijd de status of de financiële middelen om zich te laten certificeren en vallen dus onder controle en/of vertrouwen van Vreeken's Zaden.”