208142 PEPER 'Cedrino'

(Engels: Hot Pepper)
(Capsicum annuum)

  images vergroot afbeelding
 
Prachtige, knalgele, vrij hete peper afkomstig uit Italië. De vruchten staan rechtop aan een kleine plant (50 cm) die veel decoratieve waarde heeft. Prima geschikt voor potten op balkon en terras. Cedrino is erg vruchtbaar en geeft veel vruchten in kleine clusters. De vruchten zijn zoet en fruitig van smaak. Ze zijn ongeveer 12 cm lang en 2,5 cm breed.

Scovilleschaal

Deze peper meet 150.000-200.000 Scoville.
We drukken de heetheid van pepers uit in eenheden Scoville. Pure Capsaïcine meet 15-16 miljoen Scoville.

Zaaimethode

Zaaien: januari-april binnen (20-30°C). Uitplanten in de kas (voor meer opbrengst) of buiten (eind mei). Hogere planten opbinden aan stokken of snoeien tot een compacte plant. In het najaar kunnen de planten worden opgepot en op de vensterbank nog doorproduceren!

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Groenten en Fruit > Peper
Inloggen om als favoriet toe te voegen

208142  15 zaden   1,95 
bestel


OKÉ-zaden
“Dit zaad is geteeld, geschoond en verpakt volgens verantwoorde, milieuvriendelijke productiemethoden. Wij kopen deze zaden internationaal bij kleine en grote kwekers, die zeer gepassioneerd en principieel kweken zonder gebruik van chemische middelen. Zij hebben niet altijd de status of de financiële middelen om zich te laten certificeren en vallen dus onder controle en/of vertrouwen van Vreeken's Zaden.”