207699 PEPER 'Aji White Fantasy'

(Engels: Hot Pepper)
(Capsicum baccatum)

  images vergroot afbeeldingen
 
Dit geweldige, klokvormige pepertje teel je alleen al vanwege het uiterlijk en de bijzondere kleur! Aan de forse planten groeien volop helderwitte klokjes, die afrijpen naar crème. Peter Merle uit de Canarische Eilanden selecteerde en/of kruiste met de Finse peper Aji Fantasy en kweekte er de helderwitte kleur in... Een hebbedingetje pur sang en mild van smaak.

Scovilleschaal

Deze peper meet 1000-1500 Scoville.
We drukken de heetheid van pepers uit in eenheden Scoville. Pure Capsaïcine meet 15-16 miljoen Scoville.

Zaaimethode

Zaaien: januari-april binnen (20-30°C). Uitplanten in de kas (voor meer opbrengst) of buiten (eind mei). Hogere planten opbinden aan stokken of snoeien tot een compacte plant. In het najaar kunnen de planten worden opgepot en op de vensterbank nog doorproduceren!

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Groenten en Fruit > Peper
Inloggen om als favoriet toe te voegen

207699  15 zaden   1,95   
MOMENTEEL UITVERKOCHT!
Plaats dit artikel in je favorieten en ontvang een mail zodra het weer bestelbaar is. 


OKÉ-zaden
“Dit zaad is geteeld, geschoond en verpakt volgens verantwoorde, milieuvriendelijke productiemethoden. Wij kopen deze zaden internationaal bij kleine en grote kwekers, die zeer gepassioneerd en principieel kweken zonder gebruik van chemische middelen. Zij hebben niet altijd de status of de financiële middelen om zich te laten certificeren en vallen dus onder controle en/of vertrouwen van Vreeken's Zaden.”