207684 PEPER 'Aji Tapachula'

(Engels: Hot Pepper)
(Capsicum baccatum)

  images vergroot afbeelding
 
Deze Mexicaanse variëteit geeft kersachtige, rode, ronde vruchtjes. De planten groeien makkelijk naar een hoogte van ruim 1 meter. In grote potten gekweekt is dit een makkelijke plant om ‘s winters over te houden. In dat geval behandelen als kuipplant: in het licht zetten en de temperatuur niet onder de 5̊C laten komen. De middelhete vruchtjes zijn geschikt voor vele toepassingen, ze kunnen zelfs ook worden gebruikt voor kerstdecoraties...

Scovilleschaal

Deze peper meet 30.000-50.000 Scoville.
We drukken de heetheid van pepers uit in eenheden Scoville. Pure Capsaïcine meet 15-16 miljoen Scoville.

Zaaimethode

Zaaien: januari-april binnen (20-30°C). Uitplanten in de kas (voor meer opbrengst) of buiten (eind mei). Hogere planten opbinden aan stokken of snoeien tot een compacte plant. In het najaar kunnen de planten worden opgepot en op de vensterbank nog doorproduceren!

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Groenten en Fruit > Peper
Inloggen om als favoriet toe te voegen

207684  15 zaden   1,95   
MOMENTEEL UITVERKOCHT!
Plaats dit artikel in je favorieten en ontvang een mail zodra het weer bestelbaar is. 


OKÉ-zaden
“Dit zaad is geteeld, geschoond en verpakt volgens verantwoorde, milieuvriendelijke productiemethoden. Wij kopen deze zaden internationaal bij kleine en grote kwekers, die zeer gepassioneerd en principieel kweken zonder gebruik van chemische middelen. Zij hebben niet altijd de status of de financiële middelen om zich te laten certificeren en vallen dus onder controle en/of vertrouwen van Vreeken's Zaden.”