291945-roma-tomaat-juliet-f1
meer info
 
291945-roma-tomaat-juliet-f1

Roma Tomaat 'Juliet' F1

Lycopersicon lycopersicum
(Engels: Tomato, Plum Type)
Een All America Selections winner, vanwege de goede eigenschappen: smaak, ziektebestendigheid en bewaarbaarheid. Ideaal voor sappen, sauzen, salades of... drogen!
Teel je vaak op dezelfde plaats je tomaten, bijvoorbeeld in een kas(je)? Dan kunnen zich ziekten in de bodem ontwikkelen, waar onderstammen tegen resistent zijn en waarbij dus enten is aan te bevelen:
voor het enten van tomaten gebruik je dit ras: 291110 Tomaat ‘Landon’. Als hulpmiddel bevelen we je deze entclips aan: 847520 Entclip 1,5 mm.
Langwerpige, zoete tomaten met veel vruchtvlees. In subtropische landen het soort voor verwerking tot sappen, soepen, ketchup, gedroogde tomaten etc. Tip: vries Roma-tomaten met schil en al in.

Leveringsmaanden: het gehele jaar

MOMENTEEL UITVERKOCHT!
Plaats dit artikel in je favorieten en ontvang een mail zodra het weer bestelbaar is. 
291945-roma-tomaat-juliet-f1

Artikelnr Naam Prijs

Tomaten

Deze groep komt voor in Groenten en Fruit

 filter op
per pagina
  
Er is één artikel met filter inner in deze groep.

ECO-producten
Een product mag alleen biologisch heten als het productieproces aan wettelijke voorschriften voldoet. Skal houdt in opdracht van de overheid toezicht op de naleving van deze regels. Ze doet dat door middel van inspectie, certificatie en sancties bij overtredingen. Zie voor meer informatie www.skal.nl

OKÉ-zaden
Dit zaad is geteeld, geschoond en verpakt volgens verantwoorde, milieuvriendelijke productiemethoden. Wij kopen deze zaden internationaal bij kleine en grote kwekers, die zeer gepassioneerd en principieel kweken zonder gebruik van chemische middelen. Zij hebben niet altijd de status of de financiële middelen om zich te laten certificeren en vallen dus onder controle en/of vertrouwen van Vreeken's Zaden.