Corona

De Online-orders

Door aanhoudende drukte moeten we er helaas voor kiezen om de communicatie op een lager pitje te zetten.

Het kan dus zijn, dat je wacht op een antwoord op je e-mail, we proberen de belangrijkste berichten er tussenuit te vissen, maar als je binnen 1 week geen antwoord hebt gehad, stuur dan gerust opnieuw je mail. Weet in elk geval, dat levering en aanvulling van onze voorraad momenteel de hoogste prioriteit heeft!

Je bestelling wordt met PostNL bezorgd, zij hebben een gewijzigde manier van werken, je vindt de laatste update hier www.postnl.nl/klantenservice/coronavirus

Bezoek aan onze winkel

We blijven gewoon open voor winkelbezoek, maar passen ons beleid naar de klanten aan. Onze maatregelen om zoveel mogelijk besmetting te voorkomen:

  • Bij afrekenen zoveel mogelijk pinnen, contant geld vormt een besmettingsrisico.
  • Houd afstand tot elkaar, wij letten er op dat het niet te druk wordt anders moet je even buiten (of bij regen voorin de winkel) wachten. Per keer verwelkomen we 5 klanten, d.m.v. onze winkelmandjes (die je verplicht bent te pakken) houden we dit aantal bij. Geen mandje beschikbaar, betekent dus: eventjes wachten…
  • Onze verkooptuin is doordeweeks vaak te vol met medewerkers die aan jullie orders werken. Je kan bij de balie uiteraard vragen om een bepaalde plant te laten pakken, een deel van de planten is bereikbaar in de presentatie op straat, de tuin is voor bezoek dan in principe gesloten. Op sommige momenten kunnen we wel 1-2 klanten toelaten, vraag ernaar aan de balie. Op zaterdag is de tuin wel open voor bezoek, 1-3 klanten per keer. Omdat er op zaterdag minder order-verwerkende medewerkers rondlopen, breiden we het aantal mandjes (dus het aantal winkelende klanten) uit naar 8.
  • Onze medewerkers zullen zo nodig vragen om afstand tot hen te bewaren en zullen zich middels schoonmaakdoekjes, mondkapjes of anderszins beschermen, wij vragen hier nadrukkelijk begrip voor en stellen het ZEER op prijs als je zelf ook een mondkapje op hebt.