Corona

De Online-orders

We werken er hard aan om de (door drukte gebruikelijke) achterstand in te lopen. Door uitval van meerdere medewerkers (preventief thuis) moesten we wat schuiven naar de meest essentiële afdelingen en kozen ervoor om de communicatie op een lager pitje te zetten.

Het kan dus zijn, dat je wacht op een antwoord op je e-mail, we proberen de belangrijkste berichten er tussenuit te vissen, maar bij binnenkomst van 1 mail per minuut, is dat een lastige klus… Weet dus, dat levering en aanvulling van onze voorraad momenteel de hoogste prioriteit heeft!

Je bestelling wordt met PostNL bezorgd, zij hebben een iets gewijzigde manier van werken, je vindt de laatste update hier www.postnl.nl/klantenservice/coronavirus

Bezoek aan onze winkel

We blijven gewoon open voor winkelbezoek, maar passen ons beleid naar de klanten aan. Onze maatregelen om zoveel mogelijk besmetting te voorkomen:

  • Stel zo mogelijk je bezoek enkele weken aan ons uit.
  • Laat je bestelling verzenden i.p.v. het op te halen.
  • Bij afrekenen zoveel mogelijk pinnen, contant geld vormt een besmettingsrisico.
  • Houd afstand tot elkaar, wij letten er op dat het niet te druk wordt anders moet je even buiten (of bij regen voorin de winkel) wachten. Per keer verwelkomen we maximaal 5 klanten, d.m.v. onze winkelmandjes (die je verplicht bent te pakken) houden we dit aantal bij. Geen mandje beschikbaar, betekent dus: eventjes wachten…
  • Onze verkooptuin is doordeweeks te vol met medewerkers die aan jullie orders werken. Je kan bij de balie uiteraard vragen om een bepaalde plant te laten pakken, een deel van de planten is bereikbaar in de presentatie op straat, de tuin is voor bezoek dan in principe gesloten. Op sommige momenten kunnen we wel 1-2 klanten toelaten, vraag ernaar aan de balie. Op zaterdag is de tuin wel open voor bezoek, 1-2 klanten per keer.
  • Onze medewerkers zullen zo nodig vragen om afstand tot hen te bewaren en zullen zich middels schoonmaakdoekjes, mondkapjes of anderszins beschermen, wij vragen hier nadrukkelijk begrip voor.