Corona

De Online-orders

Door aanhoudende drukte moeten we er helaas voor kiezen om de communicatie op een lager pitje te zetten.

 Het kan dus zijn, dat je wacht op een antwoord op je e-mail, we proberen de belangrijkste berichten bij te houden, maar als je binnen 1 week geen antwoord hebt gehad, stuur dan gerust opnieuw je mail. Weet in elk geval, dat levering en aanvulling van onze voorraad momenteel de hoogste prioriteit heeft!

Bezoek aan onze winkel

We zijn in verband met de lock-down in principe GESLOTEN.

  • Kwekers en andere professionals
    Is het kweken of doorverkopen van onze zaden je beroep?
    Dan kan je zonder afspraak langskomen, de zogenaamde “business-to-business” is vrijgesteld van de lock-down.

  • Voor hobbyisten hebben we de volgende procedure:
    Als je een ophaalorder hebt geplaatst, wacht dan op onze e-mail dat het klaarstaat, ONVERWACHTS LANGS KOMEN KAN DUS NIET. Als je zelf mailt dat je op een bepaalde datum langskomt, dan kan dat alleen, als wij dat nadrukkelijk hebben bevestigd. Anders kom je echt voor niets...

Ben je gemaild dat een ophaalorder klaarstaat? Dan ben je van harte uitgenodigd voor een bezoekje aan de winkel. We kunnen maximaal 5 personen ontvangen, als er al 5 volwassenen in de winkel zijn, dan moet je helaas even wachten. Het winkelbezoek uiteraard met mondkapje en 1,5 m afstand tot anderen.

Hoewel we er naar uitzien om onze klanten weer te zien gaat onze voorkeur er momenteel naar uit, dat je als klant kiest voor verzending.

Levertijd

Onze levertijd loopt momenteel erg op, (6-9 weken) omdat de orders explosief zijn toegenomen. We werken bijna 24/7 om alles op tijd te kunnen leveren, maar we weten nu al, dat dit niet helemaal gaat lukken. Krijg je hierdoor producten te laat binnen? Bewaar het gewoon tot het volgende seizoen, je bent dan in elk geval op tijd...