810150-plantenverlichting-lucis-kweeklamp
meer info
 
810150-plantenverlichting-lucis-kweeklamp

Plantenverlichting Lucis Kweeklamp

Lucis Kweeklamp bestaat uit een eenvoudig aluminium statief met een LED groeilamp dat speciaal ontworpen is voor eenvoudige kweekprocessen. Je zaailingen blijven mooi compact en stevig, maar ook langduriger kweek in potten is mogelijk onder deze lamp.
Verbruikt 20W, levert 170 ┬Ámol @ 10cm. Standaard uitgevoerd met een dimmer, de Controller 810050.1 is dus niet nodig en past niet op deze lamp.
Opkweeklampen
Functionele, nuchtere uitvoeringen.
Als hobbykweker die al in de winter actief is met zaaien, opkweken en stekken wordt je heel blij van deze kweeksystemen. Met de praktische plug & play Lucis en het hangmodel Tera is het 52 weken voorjaar of zomer in huis of in de hobbykas.

Leveringsmaanden: het gehele jaar

810150.1  1 stuks    €  95,00   
MOMENTEEL (NOG) NIET LEVERBAAR!
Plaats dit artikel in je favorieten en ontvang een mail zodra het weer bestelbaar is. 
810150-plantenverlichting-lucis-kweeklamp

Artikelnr Naam Prijs
810150.1 PLANTENVERLICHTING Lucis Kweeklamp, 1 stuks
niet leverbaar

 filter op
per pagina
  
Op artikelnummer 810150-810160 is één artikel gevonden.

ECO-producten
Een product mag alleen biologisch heten als het productieproces aan wettelijke voorschriften voldoet. Skal houdt in opdracht van de overheid toezicht op de naleving van deze regels. Ze doet dat door middel van inspectie, certificatie en sancties bij overtredingen. Zie voor meer informatie www.skal.nl

OKÉ-zaden
Dit zaad is geteeld, geschoond en verpakt volgens verantwoorde, milieuvriendelijke productiemethoden. Wij kopen deze zaden internationaal bij kleine en grote kwekers, die zeer gepassioneerd en principieel kweken zonder gebruik van chemische middelen. Zij hebben niet altijd de status of de financiële middelen om zich te laten certificeren en vallen dus onder controle en/of vertrouwen van Vreeken's Zaden.