Levertijd en Voorraadbeleid

  • Onze huidige levertijd vind je rechts bovenaan op de homepage
  • Is alles op voorraad wat je bij ons kan bestellen? Uitleg hierover vind je hier

LIDMAATSCHAP VREEKENCLUB
891000


  images vergroot afbeelding
 
KIES “BEZORGEN” EN “INCASSO” BIJ HET PLAATSEN VAN DEZE ORDER.

Lid worden van de VreekenClub
We zijn per half september 2015 gestart met de VreekenClub!
Ben je fan van ons? Sta je graag voorin de rij bij het bestellen van aanbiedingen? Hoe voelt het om als eerste uitgenodigd te worden voor evenementen? Of als enige toegang te hebben tot zaden van "verboden vruchten"?
Allemaal voordeeltjes, die ik rustig uit ga leggen, maar laat ik bij het begin beginnen.

Clubgeld altijd 100% te verzilveren
De contributie kost € 50,00 per jaar of een veelvoud ervan. Als dit bedrag vóór eind november betaald is (machtiging verplicht) dan wordt het bedrag als korting afgetrokken van orders, die na het nieuwe jaar bij ons binnenkomen. (Wordt je later lid, dan verzilveren we het jaar erna). Je helpt ons hiermee om onze enorme voorraden voor te financieren: verzamelen van duizenden botanische zeldzaamheden kost niet alleen heel veel ruimte en tijd, maar moet ook rendabel blijven! Je geeft ons door clublid te worden de zekerheid van een order in het voorjaar, jij bindt je aan ons en wij binden ons aan jou… Clubleden kunnen ook in de winkel hun inleg verzilveren, neem daartoe je betalingsafschrijving mee, wij noteren dan in ons klantenbestand dat je geweest bent en controleren het openstaande tegoed, in de winkel lid worden kan niet, je moet dat even digitaal (op de website) regelen.

Voorin de rij bij aanbiedingen
Soms zijn aanbiedingen erg snel uitverkocht en eenmalig. Normaal leveren we op volgorde aan de eerste besteller. Als VreekenClublid heb je altijd voorrang en dus de grootste kans op levering. Voor gewone orders geven we overigens alleen voorrang aan professionele kwekers, die er immers van leven moeten...

Als eerste uitgenodigd
We gaan onze clubleden extra verwennen door nieuwtjes en evenementen een week of een paar dagen eerder per speciale Nieuwsbrief te vertellen. Vreeken's Zaden komt flink in beweging en als het goed bevalt zullen we dat elk jaar gaan doen. Ik heb er zin in, het geeft nieuwe energie!

Verboden Vruchten…
Wij als SeedSaver der Lage Landen (een eretitel, die we met verve uitdragen) staan in toenemende mate onder druk. Europese regels laten het niet toe dat we oude rassen zonder registratie of dure gezondheidscertificaten in het "verkeer" brengen. We hebben nu nog de goodwill en de souplesse van de keuringsdiensten omdat niet alle EU-landen hun zaakjes op orde hebben. Laat ze nog maar even tobben…
Regelmatig koop of vermeerder ik tientallen streekrassen van bijvoorbeeld Tomaten, Pepers en andere groenten. Een deel van deze (binnenkort wellicht) "verboden vruchten" houd ik buiten de website en bied ik alleen de clubleden aan. Zo zal ik jullie zo vaak mogelijk verwennen!

Regeltjes
-Lid van de VreekenClub presenteren we als een soort "product" op onze site en je kan er dus ook meer dan 1 van bestellen. In dat geval kan je rekenen op een dubbel respect van mijn zijde (voor wat het waard is!)
-Krijg je spijt van het betalen van de contributie of zijn er onvoorziene omstandigheden, dan storten we deze uiteraard terug, maar: er moet minstens 6 weken zitten tussen betaling en terugstorting.
-Heb je in 1 jaar je tegoed niet opgemaakt, dan blijft deze het jaar erna gewoon actief, je kan een jaartje clublid overslaan of gewoon lid blijven (voor € 50,00) en het tegoed laten oplopen.
-Jaarlijks zullen we op tijd aankondigen, dat je lidmaatschap wordt verlengd en dat we weer € 50,00 van je rekening afhalen. Dit kan je ten allen tijde opzeggen (voor een jaartje of voorgoed), storneren of teruggestort krijgen.
-Alle klanten uit alle landen, die we bedienen kunnen lid worden, we hebben in heel Europa mogelijkheid tot incasso.

Misschien komen er in de praktijk nog meer praktische dingen voor de afwikkeling bovendrijven, deze vermelden we dan als voorwaarden op de website en zijn bindend.

Leveringsmaanden

het gehele jaar

VreekenClub en Zaadgidsen
Inloggen om als favoriet toe te voegen

891000  contributie   50,00 
bestel